Glamour's daghoroscoop: zondag 12 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt het wel van de daken schreeuwen: iets of iemand maakt ongelooflijk diepe indruk op je. Je staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen.

STIER
21 april-20 mei

Behoefte aan een luie zondag? Doen, want je hebt rust nodig. Dit is precies de reden waarom je niet enthousiast reageert op dat spontane voorstel. Jammer, maar jij gaat voor.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je gaat ervan uit dat iedereen zich aan z’n woord houdt, maar dat valt vandaag vies tegen. Voordat je boos wordt: check eerst even of het niet op een misverstand berust

KREEFT
22 juni-22 juli

Soms is het zo moeilijk om iets/iemand/een wens los te laten. Het helpt als je bedenkt dat je nooit kwijtraakt wat echt bij je hoort. Wees vandaag gewoon extra lief voor jezelf.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt een goede kijk op de situatie en het lukt vandaag om zowel goed te zorgen voor jezelf als voor anderen. Tip: laat anderen hun eigen problemen oplossen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je ergens nog niet helemaal over uit bent, hoef je daar niet over te praten, maar je partner voelt zich misschien buitengesloten. Dat is nadrukkelijk niet je bedoeling, toch?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een leuke dag om weer eens af te spreken met vrienden. Natuurlijk kun je gaan borrelen, m maar een lange wandeling of bezoek aan de sauna zijn misschien nog fijner.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Heb je weinig energie vandaag? Misschien kun je wel die items fotograferen en op verkoopsites plaatsen. Je kunt zowel het geld als de kastruimte gebruiken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een nieuwe dag met nieuwe kansen. Jij wil het slimmer, beter, strakker aanpakken. Wat precies? Dat is voor iedere Boogschutter verschillend, maar de drive is er voor iedereen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een rolmodel is bij jou áltijd welkom want je hebt respect voor mensen die iets presteren. Door een bepaalde gebeurtenis, beluit jij wat jij gaat veranderen of verbeteren. Mooi!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent nu het liefst bij mensen die je goed kent, maar nieuwe mensen ontmoeten heeft ook voordelen. Als het ijs eenmaal gebroken is, zie je dat jullie leuke overeenkomsten hebben.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je bent een gevoelsmens, maar vandaag reageer je heel scherp of kritisch. Ai, dat leidt tot een vervelende situatie. Sorry zeggen is het minste dat je kunt doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good