Zien: de cast van Élite speelt Glamour's HATE IT or LOVE IT

Naast het interview in het nieuwe nummer, speelden we ook een potje HATE IT or LOVE IT!

Clothing, Suit, Fashion, Outerwear, Standing, Pantsuit, Pajamas, Fashion model, Fun, Formal wear,
Aaron Serrano

Élite-sterren Danna Paola, Ester Expósito en Mina El Hammani sieren de cover van het januarinummer van Glamour. Naast het openhartige interview dat je kunt lezen in het nieuwe nummer, speelden we ook een ouderwets potje HATE IT or LOVE IT! met het drietal.

HATE IT or LOVE IT!

Wat vindt Élite's Nadia (Mina El Hammani) van hoge hakken? De zomer, Netflix & Chill en van Facetune Apps? Find out in een nieuwe aflevering van HATE IT or LOVE IT!

Kun je van Paquita Salas houden en tegelijkertijd een hekel aan de zomer hebben? Als het aan Danna Paola (Lu) ligt wel.

Interview actrices Élite

In Élite wordt alles besproken. Polyamorie, racisme, pesten, intimidatie via social media... "Het gave aan Élite is dat de serie rauw en ongeremd is, en ageert tegen heel veel vooroordelen. Meestal zijn series over tieners oppervlakkig maar Élite is dat niet. Het gaat over serieuze issues," vindt Ester. "Élite stelt veel issues aan de kaak. De vrouwen in de serie zijn krachtig en de relaties gelijkwaardig. Ik denk dat vrouwen uiteindelijk het meeste lef hebben, het is goed dat de serie dit laat zien."

Het hele interview lees je in het nieuwe nummer. Geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt 'm hier online.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good