Glamour's daghoroscoop: maandag 13 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees meer.

RAM
21 maart -20 april

Zet jezelf in de schijnwerpers en zorg dat je gezien wordt. Dit is je kans om indruk te maken op je omgeving, je (nieuwe) liefde of om gewoon eens schaamteloos aan jezelf te denken.

STIER
21 april-20 mei

Ben je het ook zo beu dat iedere dag hetzelfde is? Je snakt vaker dan ooit naar afwisseling en verandering. Doorbreek de sleur door vandaag je routines om te gooien.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wees duidelijk en zorg ervoor dat mensen weten wat je bedoelt. Je bent veel te veel bezig met de mening van anderen en daarmee maak je het jezelf moeilijker dan nodig is.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hebt behoefte aan duidelijkheid, want je blijft anders maar piekeren over die opmerking of het gedrag van iemand. Nog beter is als je het kunt loslaten. Of is dat een brug te ver?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Neem vroeg op de dag het initiatief, want dan kun je bepalen hoe je avond er uit gaat zien. Heb je hulp of advies van iemand nodig? Neem contact op en vraag wat je nodig hebt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is maar goed dat andere mensen jouw gedachten niet kunnen lezen! Nee, het is sowieso veel slimmer om ze niet uit te spreken. Hou de eer aan jezelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iemand probeert jou te beïnvloeden, maar jij hebt helemaal geen zin om dit spelletje mee te spelen. Maak maar meteen duidelijk waar je grenzen liggen, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Op je werk is het hectisch, maar thuis speelt ook van alles en daarmee zit jij in een spagaat. Schiet niet in de stress, maar zoek naar een praktische oplossing.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Vakantie! Wie heeft daar nou geen zin in op dit moment? Jij bent er serieus mee bezig en vanochtend lukt het misschien om dat reisje of weekendje te boeken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het plan is om vandaag zuinig, praktisch en gedisciplineerd te zijn, maar sommige verleidingen zijn onweerstaanbaar. Je kunt zo’n buitenkans toch niet laten schieten!? Of wel?

WATERMAN
21 januari-19 februari

De chemie tussen jou en iemand anders is sterk! Zelfs anderen hebben dat door, want je straalt, je ziet er geweldig uit en je praat net iets te vaak over dit persoon. Enjoy!

VISSEN
20 februari-20 maart

Natuurlijk wil je je vriendinnen zien, maar je hoopt ook op meer tijd met je liefste. Jullie zien elkaar niet vaak genoeg, wat jou betreft. Maar vandaag lijk je te moeten kiezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder