Glamour's daghoroscoop: dinsdag 14 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Soms doen mensen vriendelijk in je gezicht, maar praten ze achter je rug. Of ben jij degene die zich hier momenteel schuldig aan maakt? Dat kan beter, Ram.

STIER
21 april-20 mei

Je knapt enorm op van dat fijne gesprek met iemand en dat onrustige gevoel is meteen stukken minder. Het is fantastisch om te merken dat er zoveel begrip voor je is.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je staat bekend om je flexibiliteit, maar op dit moment ben je juist heel vastberaden. Bijna onverzettelijk. Jouw keuze, maar het kost wel erg veel energie.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent zo op anderen gericht, dat je jezelf makkelijk uit het oog verliest. Lief dat je je zo om anderen bekommert, maar zorg ook voor jezelf. Je energie is niet onuitputtelijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je bereikt je doel als je goed voorbereid bent. Dat is het geheim waarom je dit keer slaagt in je missie. Als je nog geen verbetering merkt, komt dat heel snel. Hou vol!

MAAGD
24 augustus-22 september

In de mood voor liefde? Vandaag heb jij het voor het zeggen dus neem het in initiatief. Het is niet beloofd dat je overal je zin in krijgt, maar je komt een heel eind.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bent de laatste tijd in jezelf gekeerd en je bent het liefst thuis. Zit je niet lekker in je vel of is er veel drukte in je omgeving? Geef aan wat je wel en niet nodig hebt.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Ja, je boodschap komt luid en duidelijk over, Schorpioen. Het probleem is dat je anderen niet kunt dwingen om sneller te reageren. Je geduld wordt vandaag op de proef gesteld.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Geld verdienen en je financiën spelen een opvallend grote rol. Je werkt onvermoeibaar aan je doelen. Mooi, maar de subtiele signalen van anderen gaan volkomen langs je heen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent enorm gefocust op jezelf. Dat is best begrijpelijk, maar er is nu weinig of geen ruimte voor anderen. Dat verwijt kun je nu (of op een later moment) krijgen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hou het er maar even op dat het je tijd niet is. Je bent niet de enige die momenteel niet lekker in z’n vel zit. Stop met jezelf de schuld geven, want het ligt niet alleen aan jou.

VISSEN
20 februari-20 maart

Bemoei je vandaag vooral niet met het drama van anderen! Sommige mensen blijven in kringetjes ronddraaien en zijn helemaal niet op zoek naar een oplossing!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder