Glamour's daghoroscoop: donderdag 16 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zolang je blijft overleggen en duidelijk bent, zijn de meeste problemen moeiteloos op te lossen. En het kan ook geen kwaad als je je eigen wensen even parkeert.

STIER
21 april-20 mei

Om die ene droom te laten uitkomen, moet je stappen zetten en zaken gaan regelen. Je weet wat er allemaal moet gebeuren, dus het is tijd om een begin te maken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je bent ergens he-le-maal klaar mee en je kunt er nauwelijks nog energie voor opbrengen. Heel begrijpelijk, tenzij het om je werk gaat. Dan is een professionele instelling een must.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je snakt naar wat meer tijd voor jezelf, maar op dit moment ben je vooral druk met anderen en hun verwachtingen en behoeftes. Lief, maar jij bent ook verantwoordelijk voor jezelf.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij doet dingen liefst op je eigen manier en tempo, en dat levert succes op. Vandaag komt er misschien goed zakelijk nieuws waardoor bewezen wordt dat volhouden altijd loont.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij hebt de afgelopen tijd wat dagen geplakt aan de feestperiode, maar daar komt nu toch echt een eind aan. Je staat aan het begin van een drukke periode. Ben je er klaar voor?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Of je nou hulp, tijd, begrip of aandacht van anderen nodig hebt; als je er niet duidelijk om vraagt, gebeurt er waarschijnlijk niets. Kom vandaag eens voor jezelf in actie, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je laat je vandaag weinig vertellen door anderen en als het moet zet je je hakken in het zand. Maar het mooie is dat je het op een tactvolle, maar besliste manier doet. Chapeau!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Pluk de dag, want dan moet het nog voor de middag lukken om iets te bereiken of af te ronden. Zonder de steun of medewerking van anderen wordt het een stuk lastiger.

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms lukt het niet om anderen te bereiken. Herken je dat? Dan is het tijd om iets te veranderen. De reden? Misschien sta je iets te veel op je strepen, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Langzaam maar zeker krijg je wat meer vertrouwen in een bepaalde situatie. Nog meer inspiratie of power nodig? Er zijn overal signalen en tekens. Let er maar eens op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Heerlijk zijn de dagen waarop je in de spiegel kijkt en álles klopt! Je straalt, je ziet er fantastisch uit en: je maakt een uitstekende eerste indruk. Dit is een geluksdag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder