Glamour's daghoroscoop: vrijdag 17 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Pas op, ondanks ieders goede bedoelingen, liggen er vandaag irritaties op de loer. Iedereen weet het beter of heeft een eigen agenda. Slim om je daar niet in te laten betrekken.

STIER
21 april-20 mei

Er breekt een drukke tijd aan voor alles wat met je sociale leven samenhangt. Ook etentjes met het werk vallen daaronder. Nee, je hóeft inderdaad niet overal ja op te zeggen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wat een bevrijding dat je nieuwe mogelijkheden krijgt om een situatie in jouw voordeel om te buigen. Goodwill is er beslist, maar jij moet jezelf bewijzen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je kunt anderen van alles verwijten en voor een deel heb je ook wel gelijk, maar jij ergert je veel te veel en veel te snel. Dat gebeurt altijd als je niet lekker in je vel zit…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Bijna weekend, maar jij gaat niet rustig aan doen. Je wil (of moet) iets afronden en je rust pas als je dat voor elkaar hebt. Tact en vriendelijkheid zijn je beste vrienden, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Tijd om je op je einddoel te focussen. Je bent klaar voor een nieuwe ronde, maar eerst moet je nog wat losse eindjes afwerken. Jij weet wat daarmee bedoeld wordt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je geduld wordt uitermate sterk op de proef gesteld. Het gevaar is dat alle opgekropte emoties er in een keer uitkomen. Tja, jij schiet ook wel eens uit je slof.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Of je het nu beseft of niet, je reageert sterk op prikkels uit je omgeving. Dat heeft weer invloed op jouw humeur en stemming. Wees vandaag voorzichtig met woorden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ben je klaar om een patroon te doorbreken en ergens een punt achter te zetten? Het hóeft niet, maar als iets je te veel stress oplevert, is het tijd om erover na te denken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Hou nog even vol en struikel niet op het allerlaatste moment over een mail, opmerking of het irritante gedrag van iemand anders. Hou de eer aan jezelf en sta erboven.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wil je weten hoe het tussen jou en iemand anders in zit en wat de mogelijkheden zijn? Een tijd lang kreeg je je vinger er niet achter, maar langzaam maar zeker wordt het duidelijk.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Het gedrag van iemand anders lijkt geheimzinnig en vreemd, maar wat moet je ermee? Is dit niet de eerste keer? Je hoeft eigenlijk niet eens meer te weten waarom het gebeurt...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder