Glamour's daghoroscoop: zaterdag 18 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is wel duidelijk waar jij zin in hebt! Vandaag is voor de liefde. Zou hij/zij je vertellen wat je zo graag wil horen? Misschien moet je er maar eens voorzichtig naar vissen…

STIER
21 april-20 mei

Je verandert vandaag sneller van mening dan goed voor je is. En als je daar dan ook nog eens kritiek op krijgt, spring je uit je vel. Ai, hou die scherpe woorden in!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het weekend is zo voorbij, dus handel de verplichte klussen zo snel en efficiënt mogelijk af. Dit is ook een prima dag om je serieus in iets nieuws te verdiepen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent er weer en van je slechte bui is niets meer te merken. Toch is het goed om je vandaag niet te veel door je emoties te laten sturen. Niet alles is zoals jij het ziet.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het kan vandaag heel gezellig worden, als iedereen zich maar aan de gouden regels houdt: geen ouwe koeien uit de sloot halen en niet eindeloos doorzagen over sommige onderwerpen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt wel een handje gebruiken, want je hikt tegen een pittige klus aan. Er is hulp, maar voor wat hoort wat. Binnenkort mag jij een wederdienst verrichten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Veel mensen zijn momenteel gespannen en kunnen weinig hebben. Jij vindt de juiste woorden en toon moeiteloos. De sfeer kantelt hierdoor gelukkig weer ten goede.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een dag voor de liefde. Een dag voor seks. Een dag voor romantiek. Een dag voor contact. Een dag voor ja. Een dag voor plezier. Een dag om te koesteren.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Veelbelovende situaties kunnen ineens veranderen door een onhandige opmerking, een blik of een ongeduldige reactie. Als je erop let, kun je ze ongetwijfeld voorkomen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je laat het er niet bij zitten en je neemt geen genoegen met onduidelijkheid. Verdiep je in het onderwerp waar je antwoord op wil en bijt je erin vast.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je niet wil dat andere mensen zich met jouw zaken bemoeien, zorg er dan eerst voor dat je niet te veel vertelt. Ook slim om je woorden uiterst voorzichtig te kiezen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het liefst ga je vanavond eens flink de bloemetjes buitenzetten. Als je nog geen afspraak met vrienden hebt, regel dat dan snel want het wordt beslist een gedenkwaardige avond.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder