Glamour's daghoroscoop: zondag 19 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je houdt misschien helemaal niet van plannen en voorbereiden, maar je kunt er nu heel veel tijd mee besparen. Tijd die je volgende week overhoudt voor andere dingen.

STIER
21 april-20 mei

Liefde, warmte, gezelschap: meer heb je vandaag niet nodig om happy te zijn. Nou ja, lekker eten zou de vreugde verhogen, maar jij weet of dit nu in je plan past.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Hoofd- en bijzaken scheiden is niet altijd makkelijk want je emoties spelen een grote rol. Wat knaagt er zo aan je, Tweelingen? Probeer dat nou eerst helder te krijgen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Hebben anderen het te druk of geen zin om iets leuks te doen? Niet om treuren, maar lekker zelf op pad gaan. Let maar eens op hoeveel interessante mensen je ontmoet.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het lijkt wel of jij zelfs in het weekend werkt! In sommige beroepen is dat natuurlijk heel goed mogelijk maar je ‘moet’ zoveel. Voornamelijk van jezelf… Het mag iets minder hoor…

MAAGD
24 augustus-22 september

Een mooie dag om het nuttige met het aangename te combineren. Daar krijg je energie van. Maar vreemd genoeg moet je nog een knop omzetten. Doe snel, en mis het plezier niet.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je nog eens terugdenkt aan een situatie van de afgelopen week, wordt echt wel duidelijk hoe de vork in de steel zit. Aan jou de keus om ermee door te gaan of niet.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Zelfs als je je uiterste best doet, kun je niet doen of er niets aan de hand is. Kun je iets maar niet loslaten? Dan ga jij je gevoelens waarschijnlijk niet langer opkroppen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jij wil het één, je partner wil misschien iets anders. Overleggen lijkt de oplossing, maar dan is het niet zo dat degene die het meest pusht, ook z’n zin krijgt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Super om vandaag contact te hebben met vrienden, maar misschien is er toch te weinig tijd om uitgebreid bij te praten. Jou valt iets op, maar hou het nog maar even voor jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zonder dat je het weet, leg je de vinger op de zere plek. Nee, hoeft je er niet ongemakkelijk om te voelen. Je voelt gewoon heel goed aan wat er speelt. .

VISSEN
20 februari-20 maart

Nog geen plannen voor vandaag? Doe eens iets wat je normaal niet snel doet. Ga de deur uit en bezoek iets (of iemand). Museum of tentoonstelling? Waarom niet!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder