Als dat geen sprookjeshuwelijk wordt: man doet aanzoek met bewerkte Disneyfilm

Een video van het moment is al miljoenen keren bekeken

aanzoek viral video
YouTube

De manier waarop de Amerikaanse Lee Loechler zijn vriendin Sthuthi David ten huwelijk heeft gevraagd, gaat de (sprookjes)boeken in als een van de beste aanzoeken ooit. De man overrompelde zijn vriendin volledig in de bioscoop, terwijl ze naar haar favoriete Disneyfilm keken: Doornroosje.

Aanzoek met bewerkte Disneyfilm

Maar dat was niet de klassieke Doornroosje zoals we 'm allemaal wel kennen. Nee, Lee had de film zo bewerkt, dat Doornroosje en de prins in de film van uiterlijk veranderen op het moment dat de prins Doornroosje wakker kust. En je raadt het al: de twee personages lijken in die scène ineens verdacht veel op Lee en zijn vriendin.

Viral
Maar daar houden de editskills van Lee niet op: de Amerikaan bewerkte de film vervolgens zo, dat het lijkt alsof de prins in de film een verlovingsring naar Lee gooit (die uiteraard eigenlijk op datzelfde moment vanaf de zijlijn naar Lee wordt toegegooid). En terwijl Sthuthi het nog steeds niet lijkt te geloven, gaat lee op zijn knieën. Als dat geen sprookjeshuwelijk wordt.

De video van het aanzoek is al miljoenen keren bekeken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good