Zo ziet de broer van Koen Kardashian eruit

Koen Kardashian en Martijn van Dijk aka Tinus doen Glamour’s Family Quiz

Koen Kardashian is een begrip. De drama queen van Amsterdam staat bekend om zijn presenteerklussen bij MTV, zijn extravagante looks en iedereen weet; Koen houdt wel van een feestje. Maar wat veel mensen niet weten is hoe de familie van Koen K., die dagelijks door het leven gaat als Koen Pieter van Dijk, er eigenlijk uitziet. Voor Glamour’s gloednieuwe videoserie ‘The Family Quiz’ kwam Koen samen met zijn broer Martijn van Dijk op bezoek.

In deze quiz testen ze hoe goed ze elkaar kennen en geven de broers antwoorden op prangende vragen. De bromance spat ervan af tussen Koen en – zoals hij hem noemt – oudere broer Tinus. De mannen weten wat ze aan elkaar hebben, kunnen op elkaar rekenen en hun relatie is nu sterker dan ooit. "Vroeger leken wij ook qua uiterlijk heel veel op elkaar," grapt Martijn.

De broer van Koen Kardashian: Martijn van Dijk

Tinus, ofwel Martijn van Dijk, koos er niet voor om, net als zijn broer, in de schijnwerpers te staan, maar werkt als bestuurder bij Hoek tot Helder. Hier organiseert hij kitesurftochten. Een heel andere baan als architect, wat hij vroeger altijd wilde worden. "Martijn is creatief en weet binnen mum van tijd een event neer te zetten," vertelt trotse broer Koen. Tinus woont samen met zijn vriendin Céline en twee teckels in Rotterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good