Glamour's daghoroscoop: maandag 20 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Begin de week goed en leg die afspraak vast. Dan weet je zeker dat het doorgaat en heb je iets om naar uit te kijken. Familiekwesties spelen een rol vandaag.

STIER
21 april-20 mei

Je voelt je te snel bekritiseerd, Stier. Het is helemaal niet zo bedoeld, dus reageer niet te fel. De boodschap die een vriend(in) voor je heeft, kom recht uit zijn/haar hart.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De liefde speelt vandaag een extra grote rol, maar ook de samenwerking met je collega’s of medestudenten krijgt meer aandacht. Je inbreng heeft positieve invloed op de sfeer.

KREEFT
22 juni-22 juli

Misschien maak je dingen veel groter of intenser dan ze in werkelijkheid zijn. Kan gebeuren en het hoeft ook geen probleem te zijn. Als je maar in de gaten hebt dat je een tikje overdrijft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een dag om af te ronden en het daarna los te laten. Je hebt de laatste tijd enorm hard gewerkt aan deze situatie of klus. Nu is het tijd om aan iets nieuws te beginnen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je doet graag iets voor anderen, maar dan moet de hulp wel gewaardeerd worden. Krijg je te veel kritiek? Verspil je energie er dan niet meer aan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Zit je niet lekker in je vel? Wat dacht je ervan om je gevoelens eens uit te spreken? Je kunt het ook opschrijven als je bang bent dat je te emotioneel wordt.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je bent vandaag superactief en je verzet bergen werk. Lekker gevoel geeft dat. Misschien heb je vanavond nog energie voor een afspraak. Met de sportschool bijvoorbeeld.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je steekt je mening vandaag niet onder stoelen of banken. Integendeel; je bemoeit je misschien zelfs met zaken die je niets aangaan of die allang geregeld zijn. Ai, niet handig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Pff, je vraagt je zelf ook wel eens af waarom je zoveel hooi op je vork hebt genomen. Misschien is het slim om nog een kritisch naar je to-do lijstje te kijken en wat te schrappen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Bijna jarig, maar de eerste cadeautjes kunnen al naar je toe komen. Leuk, die uitnodiging die je ontvangt. Vooral omdat het van iemand is die je wel erg leuk vindt…

VISSEN
20 februari-20 maart

Het valt ook anderen op dat het loont om goede voornemens vol te houden. Wat jij misschien niet doorhebt, is dat iemand op een omslachtige manier je aandacht probeert te trekken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good