Glamour's daghoroscoop: dinsdag 21 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Van een goed gesprek met een vriendin knap je op. Sommige mensen hebben het talent om de juiste dingen op het juiste moment te zeggen. Heerlijk! Nieuw perspectief!

STIER
21 april-20 mei

Word je vreselijk ongeduldig van bepaalde mensen of situaties? Misschien heb je energie te veel en maak je je daarom te druk. Hup, leef je uit door iets te gaan doen!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Niet alle (reis)plannen zijn haalbaar, maar er is heus wel iets te vinden dat bij je budget past of waar anderen ook enthousiast van worden. Het uitzoeken is al leuk!

KREEFT
22 juni-22 juli

De maand is nog niet voorbij, maar met je geld gaat het wel hard. Goed plan om even wat aandacht aan je financiën te besteden. En desnoods maatregelen te treffen

LEEUW
23 juli-23 augustus

He, harde werker! Het is tijd om wat meer aandacht voor de leuke dingen in het leven vrij te maken. Als je iemand mist, wil spreken of wil zien, spreek dat dan uit!

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt je helemaal uitleven en hard aan de slag. De meeste Maagden doen dat vandaag ook, tenzij jij toevallig een van degenen bent die geveld wordt door de griep.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Weinig energie? Misschien omdat je zoveel moet doen, slecht slaapt of druk in je hoofd bent. Neem vandaag voldoende tijd om te ontspannen. Morgen is er weer een dag hoor.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Soms baal je gigantisch van de verplichtingen en de sleur. Vandaag is zo’n dag dat je helemaal geen zin hebt om te werken of te studeren. Jij weet of dat kan….

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Vandaag moeten er plannen worden gemaakt en knopen worden doorgehakt. Als het om jou alleen gaat, bepaal jij. In andere gevallen zijn overleg en geduld nodig.

STEENBOK
22 december-20 januari

In financieel opzicht gaat het helemaal niet slecht en als je het idee hebt dat er nog meer te halen valt, dan klopt dat! Het loont de moeite om je erin te verdiepen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De maand van de Waterman is een feit en dat betekent dat je meer energie, medewerking en aandacht mag verwachten. Het is een prachtige dag om jezelf te verwennen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet alles is wat het lijkt, Vissen! Zet die roze bril af en wees realistisch. Zo voorkom je teleurstelling. Je wil iets zo graag, dat je gelooft dat het voor jou bestemd is…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder