Glamour's daghoroscoop: donderdag 23 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Pak een gevoelige situatie slim aan. Waarom zou je op je strepen blijven staan als je weet dat je op deze manier weinig bereikt? Het is geen kwestie van volhouden in dit geval.

STIER
21 april-20 mei

Er ontgaan je momenteel veel dingen. Niet erg, maar een belangrijke afspraak of datum vergeten, komt niet fijn over. Dubbelcheck de kalender en je agenda.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het meningsverschil tussen jou en iemand anders grijpt je veel meer aan dan je lief is. Nee, vandaag is geen goede dag moment om de ander te overtuigen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Alles lijkt momenteel te draaien om anderen. Je doet enorm je best, maar als je op je tenen moet lopen om anderen te pleasen, doe je jezelf tekort.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De liefde of samenwerking met anderen verloopt wat moeizaam. Irritaties lijken een grote rol te spelen. Probeer je niet zo druk te maken over onbelangrijke details.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je wordt heen en weer geslingerd tussen je enorme verantwoordelijkheidsgevoel en de behoefte om meer tijd voor jezelf vrij te maken. Pieker niet zo! Het kan allebei, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De druk(te) is opvallend. Niet alleen in je omgeving en met de stapels werk die op je liggen te wachten, maar ook in je hoofd en gevoel. Let op jezelf.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Woorden zijn krachtig en kunnen in je voordeel werken, maar ook in je nadeel. Op dit moment reageer je soms te hard of ben je bevooroordeeld. Tel gerust tot tien.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je bent enorm ongeduldig en tegenslag accepteer je vandaag niet. Maar soms lopen dingen anders dan gepland en aan overmacht kunnen jij noch anderen iets doen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Vandaag kies je voor jezelf en wat anderen daarvan denken, boeit je niet. Je hebt het razenddruk en geen zin, tijd en energie om overal verantwoording voor af te leggen

WATERMAN
21 januari-19 februari

Kloppen al je voorgevoelens écht? Het duurt nu vast niet lang meer voor je duidelijkheid krijgt over een kwestie waarover je al een tijdje peinst.

VISSEN
20 februari-20 maart

Sommige mensen beloven van alles, maar zijn nergens te bekennen als je ze nodig hebt. Misschien is het tijd om eens eerlijk naar deze ‘vriendschap’ te kijken, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder