Glamour's daghoroscoop: vrijdag 24 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Niet alle plannen gaan daadwerkelijk door. Niet omdat er iets aan mankeert, maar omdat de tijd niet rijp is. Parkeer het even, want over een tijdje kun je er wél iets mee.s

STIER
21 april-20 mei

Werk en privé lopen gigantisch door elkaar heen en dat levert je stress op als je niet snel ingrijpt. Wat er ook gebeurt; prioriteiten stellen is vandaag het belangrijkst.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je denkt misschien dat iets toevallig met een sisser afloopt, maar onderschat je eigen inbreng niet. Intuïtief heb je de juiste beslissing genomen of het slimst gehandeld.

KREEFT
22 juni-22 juli

Maak je vandaag nou eens minder druk om anderen, maar investeer die energie lekker in jezelf. Vrije dag? Gebruik ‘m om dingen te doen waar jij blij van wordt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Voor jou een dag om samenwerking te zoeken. Maar als anderen aangeven dat je hulp of bemoeienis nu niet goed uitkomt, laat het dan los. Neem het niet zo persoonlijk op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Nu je wat meer afstand hebt genomen, zie je ook dat een situatie misschien niet meer te veranderen valt. Wat je wel kunt beïnvloeden, is hoe je er tegen aan kijkt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Strompel je naar het weekend en ben je volkomen uitgeput of heb je nog energie genoeg om vanavond iets leuks te doen? Hopelijk het laatste, want dat verdien je.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je gedachten staan geen seconde stil, maar al dat diepe denken en speuren leidt wel tot een conclusie. Jij vindt de waarheid áltijd het belangrijkst en dat is vandaag niet anders…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een plan verdient meer aandacht, Boogschutter. Als je slecht voorbereid van start gaat, verspil je waarschijnlijk een heleboel geld en energie. En dat kun je nu echt niet gebruiken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt je punt gemaakt en mensen weten hoe jij over een bepaalde situatie denkt. Ja, je hebt hele goede ideeën ingebracht, maar je kunt anderen niet dwingen. Laat het nu los.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Natuurlijk is het fijn als dingen gaan zoals jij graag wil. Vandaag wordt je geduld helaas weer eens flink op de proef gesteld. Laat je niet op de kast jagen!

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Plannen kunnen tot het allerlaatst veranderen, dus wacht maar even tot je zeker bent dat iets ook echt doorgaat. Voorgevoel over iets of iemand? Spreek het nog niet uit…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good