Glamour's daghoroscoop: zaterdag 25 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het gaat om het grote plaatje, Ram. Als dat klopt en jij en iemand anders op dezelfde golflengte zitten, komen jullie er wel uit. Wat buitenstaanders ervan vinden, is niet belangrijk.

STIER
21 april-20 mei

Onrustig geslapen of naar gedroomd? De onrust zit vooral in jezelf en zoekt een uitweg. Fijn: vandaag krijg je de kans om iets recht te zetten. Eindelijk!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een mooie dag om bijvoorbeeld een vakantie te boeken. Geen tijd omdat je het te druk hebt met je studie? Verspil geen tijd en ga aan de slag.

KREEFT
22 juni-22 juli

Vaak werkt het verhelderend om een probleem te ontleden en je emoties erbuiten te laten. Als je dan naar de feiten kijkt, zie je wat de beste reactie is.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het lijkt een drukke, maar gezellige boel je worden. Liefde en vriendschap bepalen vandaag de koers. Geniet ervan om zoveel fijne mensen om je heen te hebben.

MAAGD
24 augustus-22 september

Misschien is het beter om eerst even over je reactie na te denken. Vooral als je dat via WhatsApp of een mail wil doen. (Nog) niet reageren, is trouwens een goed alternatief.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Pluk de dag en haal er zoveel mogelijk uit. Vandaag lukt het om het nuttige met het aangename te combineren. En ja, de hulp van iemand anders helpt daarbij ook.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Erger je je rot aan van alles en nog wat? Let op je adem en visualiseer hoe die scherpe woordenverdwijnen. Zweverig? Nou, het helpt echt. Probeer maar!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Nu je er nog eens over nadenkt, zie je misschien een beter mogelijkheid die voor hou veel beter is. Ergens helemaal van afzien? Ja, ook dat is soms de beste keuze.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een dag om jezelf in het zonnetje te zetten. Heb je nog geld of cadeaubonnen van je verjaardag? Die kun je lekker uitgeven, want shoppen gaat vandaag perfect.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is overduidelijk dat iemand jou heel erg leuk vindt. Hij/zij steekt z’n bewondering voor jou niet onder stoelen of banken. Hoeveel signalen heb je nog nodig, Waterman?

VISSEN
20 februari-20 maart

Krijg je geen hoogte van het wispelturige gedrag van iemand? Het wordt pas echt vervelend als je er onzeker van wordt. Een vriendin heeft een helder advies voor je.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder