Glamour's daghoroscoop: zondag 26 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zou je al je gedachten wel hardop uitspreken, Ram? Het maakt de situatie namelijk niet beter, maar wel ingewikkelder. Afstand nemen is soms de verstandigste keus.

STIER
21 april-20 mei

Je zegt het één om vervolgens het ander te doen. Geen wonder dat je daar commentaar op krijgt. Beloof geen dingen die je niet wilt of kunt nakomen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een idee loslaten of je aanpassen aan de veranderde omstandigheden, is vandaag de beste keus. Soms moet je gewoon realistisch zijn. Er komt echt wel weer een beter moment.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als er onduidelijkheden zijn over (gezamenlijke) financiën, kun je daar nu aandacht aan besteden. Jij houdt er niet van om achter de feiten aan te lopen. Helderheid geeft rust.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je inzet voor anderen is geweldig, maar wordt je hulp wel gewaardeerd? Sloof je niet uit voor mensen die het wel lekker makkelijk vindt dat jij alles regelt. …

MAAGD
24 augustus-22 september

Slim met je tijd omgaan, is het advies voor vandaag. Luieren mag ook, maar het lijkt niet dat je daar nu iets mee kunt. Wel fijn als je dat ene klusje nu écht aanpakt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij en je liefste zijn het vandaag bijna nergens over eens en de sfeer is een tikje gespannen. Niet zo vreemd als jullie ruzie krijgen. Over iets onbenulligs, nota bene.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Geen zin in die verplichting, verjaardag of die belofte om te gaan sporten? Niemand kan je dwingen, maar achteraf ben je blij als je wél bent gegaan.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een idee loslaten is geen schande. Zeker in dit geval niet. Het getuigt juist van begrip en inzicht. Je hebt groot gelijk dat je geen tijd meer verspilt aan een bepaalde kwestie.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een mooie dag om met je liefste door te brengen. Je bent al weken enorm druk en voor de liefde was er minder tijd dan je wilde. Vandaag maak je alles weer goed!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als mensen jou rechtstreekse vragen stellen, is dat best spannend. Want het is ook sta je met lastig om over je gevoelens te praten. Of spring je vandaag in het diepe?

VISSEN
20 februari-20 maart

Voor de liefde zou dit een prachtige dag moeten worden. Ook voor single Vissen! Nee, er gebeurt natuurlijk niks als je thuisblijft! Laat je vinden! Ga de deur uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good