Barack Obama feliciteert jarige Michelle met serie selfies op Instagram

Yup, zelfs het klassieke peace-teken komt voorbij

Michelle Obama jarig
Gary MillerGetty Images

Als iemand weet hoe-ie zijn vrouw in het zonnetje moet zetten, is Barack Obama het wel. Meer dan eens sprak hij zijn vrouw Michelle Obama al en public toe met lieve woorden, maar voor haar 56-jarige verjaardag besloot hij het anders aan te pakken. Op Instagram deelt de voormalig president van de Verenigde Staten een serie selfies van het stel.

Verjaardag Michelle Obama

Op vier klassieke selfies zijn Michelle en Barack al poserend voor de lens te zien, en komt zelfs het klassieke peace-teken voorbij. Onder de zwart-witte fotoreeks kon Barack het overigens toch niet laten om zijn vrouw óók met lieve woorden te feliciteren. "In elke scène ben jij mijn ster. Gefeliciteerd schat", schrijft hij.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Instagram Barack Obama

Zoals gewoonlijk zijn de volgers van Obama weer dolblij dat de voormalig president hen met nieuwe foto's van het stel verrast. Waar Obama dan ook gemiddeld één miljoen likes op zijn Instagramfoto's krijgt, scoorde hij er nu bijna zeven miljoen. In de reacties ontvangt Michelle massaal felicitaties van fans en beroemdheden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good