Estafette vlog: een dag uit het leven van Vonneke Bonneke

Wanneer ze met haar vriend op stap gaat, loopt dat een tikkie uit de hand

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende vrouwen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: influencer, vlogger en rapper Vonneke Bonneke.

24 uur met Vonneke Bonneke

Vonneke brengt veel tijd door met haar vriend Noncha. Wanneer ze samen met vrienden uitgaan, loopt het behoorlijk uit de hand. Iets met braaksel op autoramen... Gelukkig kan Vonneke er wel om lachen. “Het gaat erom dat het een geslaagde avond was,” aldus de vlogger. De volgende dag gaat ze op bezoek, krijgt ze een lesje slijm maken en een exclusief dansoptreden.

Interview met Vonneke Bonneke

In een interview met Glamour vertelt Vonneke over hoe haar carrière begon, wat ze doet met haters en dat iedereen trots mag zijn op zijn of haar lichaam.

Het begon allemaal drie jaar geleden: Vonneke gooide op een avond wat gekke foto's en video's in een app. Toen ze de volgende ochtend wakker werd en een overload aan leuke reacties binnenkreeg, besloot ze het vaker te doen. “Ik gooi nu bijna alles zonder filter online. Dat is soms eng, maar je went eraan. Ik werd gepest op school, en heb daardoor geleerd me niet veel aan te trekken van wat mensen van me vinden. Vroeger deed ik er alles aan om erbij te horen, totdat ik besloot dat het genoeg was."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

"Het maakt niet uit wat mensen zeggen, je moet doen wat je leuk vindt. Die les is waardevol geweest nu ik een haat-liefde-verhouding heb met social media: comments kunnen onverbiddelijk zijn. Negatieve comments leg ik naast me neer. Op positieve comments reageer ik altijd. Ik vlog en maak sketches over onderwerpen die dicht bij me staan. Daarom zijn ze herkenbaar en voelen ze real.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good