Glamour's daghoroscoop: maandag 27 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

maandag-horoscoop-daghoroscoop-glamour
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Onderhuidse irritaties tussen jou en anderen kunnen de sfeer vandaag verzieken. Als je het gevoel hebt dat je geen stap verder komt, probeer dan eens een andere tactiek.

STIER
21 april-20 mei

Je hoeft het niet altijd met je partner of collega’s eens te zijn, maar soms is het beter om bepaalde onderwerpen te laten rusten. Afhankelijk van de persoon voor altijd of voor een beter moment.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De grote lijnen zijn je wel duidelijk; het probleem zit ‘m vandaag meer in de details. Een slecht concentratievermogen kan vandaag duur uitpakken. Ook letterlijk.

KREEFT
22 juni-22 juli

Voor een vriend(in) heb je alles over. Als hij/zij jou nodig heeft, ben je er. Het betekent misschien wel dat je eigen plannen voor vanavond niet doorgaan. Je doet het met liefde.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Soms is het zo fijn om je hart te luchten. Al was het alleen maar omdat een deel van de spanningen dan verdwijnt. De liefde is waarschijnlijk het onderwerp van gesprek.

MAAGD
24 augustus-22 september

Over de liefde lijk je je zorgen te maken. Het kost veel energie en het levert veel stress op. Hoeveel signalen en tekens heb je eigenlijk nodig? Is het niet duidelijk genoeg?

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Door een vriendelijk woord, gebaar of lief appje voel jij je direct stukken beter. Jij mag het natuurlijk ook doen. Als je dat nog niet als eerste hebt gedaan vandaag.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Vandaag lijk je moed de verzamelen. Voor wat? Dat is voor iedere Schorpioen anders, maar als je gunstige tekens krijgt, gaat het een stuk makkelijker. Geef niet op!

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je geduld en flexibiliteit worden vandaag getest. Getest ja, want je hebt helemaal geen zin in die eindeloze besprekingen. Om van dat lange wachten nog te zwijgen…

STEENBOK
22 december-20 januari

Misschien bekijk je dingen iets te veel vanuit je eigen perspectief, Steenbok. Niet iedereen spreekt dat hardop uit, maar je merkt het wel aan de reactie van anderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is een overvloedige periode. Fijn dat je zo verwend wordt, maar al dat eten, drinken en snaaien vind je minder leuk. Nee zeggen, lijkt vandaag bijna onmogelijk.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je gevoelens verbergen is sowieso een opgave, maar vandaag lukt het echt niet. Jij bent ergens zo enorm vol van, dat je erover móet praten met iemand.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good