Glamour's daghoroscoop: dinsdag 28 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Voel jij je gesteund door anderen of heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Als er dingen zijn die je dwarszitten, is het belangrijk om die uit te spreken.

STIER
21 april-20 mei

Een dag voor je vriendschappen. Je hoeft elkaar niet te ontmoeten als dat niet lukt, maar je kunt ook bijpraten via de telefoon. Je belangstelling wordt gewaardeerd, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Niet alleen een drukke dag, maar vooral chaotisch en vermoeiend. Je kunt niet alle verwarring voorkomen, maar zorg ervoor dat je jouw taken in de gaten houdt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als het aan jou ligt, boek je vandaag nog een vakantie voor jou en je liefste. Of dat ook lukt? Oriënteren kan altijd en het is leuk om plannen te maken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Heb jij geen tijd voor je lief of is het precies andersom? Je hints komen waarschijnlijk niet aan, dus het is belangrijk om helder te zijn. Zeg wat je nodig hebt, Leeuw!

MAAGD
24 augustus-22 september

Je hebt gigantisch hoge verwachtingen en in gedachten heb je al helemaal uitgestippeld wat je gaat doen als het eenmaal zo ver is. Niet al je dromen komen altijd uit, helaas.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voor de liefde wordt dit een mooie dag en jij lijkt smoorverliefd te zijn. De spanning loopt op en de aantrekkingskracht is onweerstaanbaar. Neem jij het initiatief?

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Natuurlijk baal je als plannen niet doorgaan. Maar met een beetje aanpassingsvermogen en creatief denken, wordt het toch een onvergetelijke dag. Werk aan een oplossing!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Of je nu vrij bent of een dagje thuis werkt; je knapt er van op. Vandaag wordt duidelijk dat je meer rust in je leven kunt gebruiken. Hoe ga je dat regelen?

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hoeft het niet met anderen eens te zijn, als je je maar in hun situatie kunt verplaatsen. Begrip zorgt ervoor dat een lastige situatie goed wordt opgelost.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is het meestal zo. Mooie reviews of prachtige beloftes zijn vaak aangedikt. Een beetje kritisch zijn, scheelt je geld en teleurstelling.

VISSEN
20 februari-20 maart

Zit je op cloud nine van geluk of ben je juist somber en zwelg je in zelfmedelijden? Al die uitersten zijn zwaar vermoeiend. Kalmte sleurt je overal doorheen.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good