Glamour's daghoroscoop: woensdag 29 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vanaf halverwege de middag verandert er iets. Je bent klaar met wachten en je ziet ineens een uitweg. Dit is voor jou een dag om een nieuwe start te maken. En hoe!

STIER
21 april-20 mei

Jij laat je niet op de kast jagen door anderen en je gaat gewoon je eigen gang. Meestal is dat de beste strategie, maar vandaag ligt dat toch echt wat genuanceerder, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je sociale leven vraagt meer aandacht of verdient meer aandacht. Je drukke agenda is een feit, maar je leeft niet alleen om te werken, studeren of te sporten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een drukke dag op het werk, maar je krijg waarschijnlijk niet alles af. Sommige deadlines of eisen zijn gewoon niet haalbaar. Je mag best een beetje beter voor jezelf opkomen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je knapt er enorm van op als je de sleur doorbreekt. Natuurlijk ben je nog heel goed bezig met je goede voornemens (jaja!) maar vandaag maak je een kleine uitzondering.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als er zaken onduidelijk zijn, mag je om uitleg vragen. Luister niet alleen goed naar wat er wordt gezegd, maar ook naar de onderliggende boodschap. Lichaamstaal is ook veelzeggend!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Aan je dromerige of lome stemming komt een einde en het is tijd om aan de slag te gaan. Verspil geen tijd en energie en begin zo snel mogelijk om je achterstand weg te werken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Je weet wat je te doen staat. Wachten op anderen? Ach, daarmee verspil je veel tijd. In je eentje kom je vandaag verder.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je humeur is niet echt geweldig en die ‘grappige’ opmerking die je maakt, valt snel verkeerd. Als je vandaag niets aardigs kunt zeggen, zeg dan maar niets. Wijs!

STEENBOK
22 december-20 januari

Er wordt een beroep op je gedaan, maar eigenlijk heb je daar helemaal geen zin in of tijd voor. Wat wordt het: de waarheid of een leugentje om bestwil?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Vergeet het maar; je overtuigt anderen niet zomaar van jouw mening. Tenzij mensen er zelf om vragen. In dat geval is dat een teken dat mensen openstaan voor jouw visie.

VISSEN
20 februari-20 maart

Doe vandaag iets liefs voor jezelf. Trakteer jezelf op iets lekkers of op iets nieuws. Je hebt het verdiend. En dat lijkt iemand anders ook te vinden…


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good