Glamour's daghoroscoop: donderdag 30 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Verstand en gevoel zitten vandaag niet op dezelfde lijn. Dat hóeft ook niet, zolang je maar onthoudt dat niet reageren soms de beste beslissing is. Onthoud: het is maar tijdelijk!

STIER
21 april-20 mei

Onrustig? Dit gevoel heb je de laatste tijd wel vaker. Vooral als je dingen tegen je zin in doet of je teveel vastklampt aan gewoontes die niet meer bij je passen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Altijd fijn als een wens in vervulling gaat. Ok, het is misschien niet heel groot, maar het zit je vandaag flink mee. En je lijkt ergens enorm veel geluk mee te hebben…

KREEFT
22 juni-22 juli

Vergelijk jezelf alleen met anderen als je iets van ze kunt leren. Erger jij je vooral aan het gedrag van anderen? Sluit je ervoor af, want het kost veel energie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het gaat langzaam de goede kant op en de irritaties tussen jou en iemand anders worden minder. Natuurlijk mag je op je hoede zijn, maar geef het wel een eerlijke kans.

MAAGD
24 augustus-22 september

Soms is er geen tijd om rustig over zaken na te denken. Vandaag moet je waarschijnlijk snel een beslissing nemen. Jij bepaalt of je naar je verstand of je gevoel luistert.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het gaat inderdaad erg goed tussen jou en je nieuwe liefde, maar het is nog te vroeg om te weten of dit ‘voor altijd’ is. Geniet, maar loop niet op de zaken vooruit.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je mag best kritisch zijn, maar wees wel voorzichtig met kritiek leveren. Je ziet de goede bedoelingen van anderen te snel over het hoofd. Maak je niet zo druk om bijzaken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een goed moment om in je (nieuwe) hobby te investeren. Natuurlijk kost dat geld, maar door prijzen te vergelijken, bespaar je flink. Impulsief kopen kost veel meer dan nodig is.

STEENBOK
22 december-20 januari

Herken je bepaalde patronen? Sommige gebeurtenissen of situaties lijken veel op eerdere ervaringen. Wees realistisch en wacht niet op veranderingen als daar geen reden voor is.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ga vandaag zo vroeg mogelijk aan de slag. Dat geldt vooral voor dingen waar je eigenlijk heen zin in hebt. Hoe sneller je ermee begint, hoe sneller het voorbij is.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is niet erg om fouten te maken, maar het is niet slim om ze niet toe te geven. Dat wordt je namelijk niet in dank afgenomen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good