Glamour's daghoroscoop: vrijdag 31 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Soms zijn dingen gewoon zoals ze zijn en kun je twee dingen doen: je erbij neerleggen of er nog een keer energie in steken. Je zou moeten weten wat slim is….

STIER
21 april-20 mei

Die broeierige stemming waarin je momenteel zit, wil je helemaal niet uitleggen aan anderen. Dat is je goed recht, maar zoek dan wel een positieve uitlaatklep.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij begint het weekend goed: met een date. Met je liefste of met vriendinnen. Het wordt sowieso gezellig, maar waarschijnlijk weer veel te gezellig en te laat…

KREEFT
22 juni-22 juli

Maak je vandaag nou eens minder druk om anderen, maar investeer die energie lekker in jezelf. Vrije dag? Gebruik ‘m om dingen te doen waar jij blij van wordt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Heb een beetje geduld, Leeuw. Vandaag is niet de beste dag om dingen te forceren. Maar als anderen op een reactie van jóu zitten te wachten, is actie juist nodig.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je zit te veel in je hoofd waardoor je gedachten in kringetjes ronddraaien. Daar komt dat gespannen gevoel vandaan. Probeer even wat meer afstand te nemen van een situatie.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij bent nog steeds in de mood voor de liefde en met een beetje geluk is deze dag gereserveerd voor jou en je liefste. Niet? Organiseer dat dan snel!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is een goed besluit van je om het goede voorbeeld te geven. Dat is beter dan afwachten tot anderen in actie komen. Ja; de boodschap komt over. Eindelijk….

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je weet wat er nog allemaal moet gebeuren, maar dat betekent niet dat je het ook gaat doen. Je hebt een pittige week achter de rug en vandaag maak je alleen die ene klus af. Groot gelijk!

STEENBOK
22 december-20 januari

Er hangt al een tijdje spanning in de lucht en vandaag kan het tot een uitbarsting komen. Zonde, want jullie schieten er niks mee op. Wie zet de eerste stap? Jij?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Er zit je iets dwars, maar je kunt je vinger er niet op leggen. Intuïtief zit je op het juiste spoor, maar het duurt nog even voor je helderheid krijgt.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Je zin krijgen gaat soms zo verbluffend makkelijk. In werkelijkheid komt het omdat anderen het je nu gunnen. Je had blijkbaar nog iets tegoed. Prima toch?This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good