Glamour's daghoroscoop: zaterdag 1 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM

21 maart-20 april

Krijg je geen hoogte van iemand? Of snap je je niet waarom iets ineens zo ‘anders’ voelt? Misschien ben je iets te hard van stapel gelopen. Geef het (of jezelf)wat meer tijd.

STIER

21 april-20 mei

Dat de dag niet geweldig begint, betekent niet dat de sfeer niet kan veranderen. Kalmeer en bied vervolgens je excuses aan als je een vervelende opmerking hebt gemaakt.

TWEELINGEN

21 mei-21 juni

Je kunt van alles bedenken, maar de realiteit speelt ook een rol. Als je succes wil halen, moet je daaraan werken. Net als aan die achterstallige klusjes…

KREEFT

22 juni-22 juli

Afspraken gaan door. Of niet. Of toch maar iets anders. Zo wispelturig is de sfeer vandaag als je het aan anderen overlaat om een knoop door te hakken. Trek vooral je eigen plan.

LEEUW

23 juli-23 augustus

Je lijkt je ergens enorm over op te winden en als jij onterecht behandeld wordt, accepteer je dat niet. Hou voet bij stuk als je gelijk hebt.

MAAGD

24 augustus-22 september

Verveel je je of zit je niet lekker in je vel? Dat komt misschien omdat je te weinig nieuwe dingen probeert. Doe vandaag eens iets wat je nog nooit hebt gedaan.

WEEGSCHAAL

23 september-22 oktober

Een onverwachte ontmoeting met een ex kan je soms behoorlijk van slag brengen. Rustig aan; die emoties verdwijnen vanzelf weer. Enne…het is niet voor niets een ex.

SCHORPIOEN

23 oktober-22 november

Het gedrag van iemand anders wordt je te veel en je bijt flink van je af. Alles gezegd wat je dwars zit? Zand erover. Iedereen heeft wel eens een off-day.

BOOGSCHUTTER

23 november-21 december

Soms heb je echt hele goede ideeën. Doe er iets mee! Wacht niet te lang, want deze dag is snel voorbij. Het zou zonde zijn als je dat buitenkansje mist.

STEENBOK

22 december-20 januari

Je hebt waarschijnlijk weinig zin in die waslijst vol huishoudelijke taken, maar toch krijg je het er druk mee vandaag. Let op; ongelukken zitten in een klein hoekje.

WATERMAN

21 januari-19 februari

Het wordt weer eens duidelijk hoe groot de kracht van woorden is. Ze kunnen vreugde brengen, maar ook voor misverstanden en irritaties zorgen. Kies je woorden zorgvuldig.

VISSEN

20 februari-20 maart

Je krijgt vandaag een bijzonder compliment. Ok, het is duidelijk dat er met je wordt geflirt en het is misschien een beetje apart, maar de belangstelling is beslist niet gespeeld.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good