Glamour's daghoroscoop: zondag 2 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zoek niet te veel achter woorden of gedrag. Misschien is dit het wel gewoon. Jouw verwachtingen zijn behoorlijk hoog. Maak het niet groter dan het is.

STIER
21 april-20 mei

Ook al is het weekend; soms is het gewoon superslim om je voor te bereiden op de nieuwe werkweek. Op tijd naar bed gaan, is ook fijn, maar dat merk je morgen pas.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een wens of idee uitwerken is soms heel slim, want je ziet dan ook of het haalbaar is. Wat je op dit moment in gedachten hebt, heeft een prima kans van slagen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij hebt het vandaag uitstekend naar je zin en je geniet van deze gezellige dag. Je stoort je zelfs niet aan het bazige, overdreven aanwezige gedrag van iemand. Respect!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Stel dat je gelijk hebt; moet je dan zo fanatiek anderen proberen te overtuigen? Niet iedereen denkt hetzelfde over iets als jij en dat verandert ook niet. Niet vandaag.

MAAGD
24 augustus-22 september

Of je het nu leest in een boek, hoort in een lied of ziet in een film; soms komen bijzondere inzichten op een bijzondere wijze naar je toe. Vandaag is zo’n dag.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als het aan jou ligt, komen jij en je lief vandaag de deur niet uit. Sterker nog; jij ziet wel wat in een ontbijt, lunch en diner in bed. Wat houdt je tegen?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Eigenlijk zijn de verschillen tussen jou en iemand anders veel kleiner dan je denkt. Jullie ‘moeten’ alleen altijd eerst een tijdje sparren en elkaar uitdagen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een wens kan nog zo geweldig zijn; als het niet in je budget past, moet je het misschien toch aanpassen. Bijt je niet vast en laat het los. De opluchting komt vanzelf.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een mooie dag om te wandelen, te genieten, te koken, te eten, maar vooral om iets samen te doen met je liefste. Geef toe; jullie kunnen wel een dosis romantiek gebruiken

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ok, zeg maar wat je wil en hoe het moet. Je staat momenteel immers niet echt open voor de mening van anderen. Wees gerust iets minder koppig.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het houdt maar niet op; je blijft aandacht trekken en iemand doet echt enorm z’n best voor je. Die koele, stoere houding is gespeeld, maar dat voelde jij al haarfijn aan.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good