De Blonde Tigers spelen Glamour's 'The Family Quiz'

"Mijn zus heeft vroeger een keer bij iemand in de keuken gepoept"

In Glamour’s gloednieuwe videoserie ‘The Family Quiz,’ beantwoorden bekende Nederlanders vragen met en over hun broer of zus. Denk aan vragen als: wat is het gênantste wat je broer ooit heeft gedaan? Op wie had je zus vroeger een celebrity crush? En waarin verschillen jullie eigenlijk het meest?

De Blonde Tigers

In deze afleveringen vragen de Blonde Tigers, ofwel Vita en Elise Boers elkaar het hemd van het lijf en ze laten, onder andere, weten welk berichtje ze elkaar het laatst stuurden.
De hoogzwangere Elise had een wel heel gênant bericht, al zegt ze het zelf: 'het is zover, ik kan mezelf niet meer scheren,' stuurde ze naar haar zusje.

We komen achter Vita's meest irritante eigenschap (spoiler: haar luiheid), een groot contrast met de ongeduldige Elise. En hun smaak in mannen. "Elise valt op de hanen," vertelt Vita, "en ik meer op de creabea's." 'Introvert' is een gepastere benaming grapt Elise.

Blonde Tigers blog en YouTube-kanaal

Elise en Vita Boers zijn niet alleen zussen, ze runnen ook met z'n tweeën een succesvol blog: Blonde Tigers, waar ze content delen over fashion, hun favoriete hotspots en van alles vertellen over New York, de stad waar ze beiden hebben gewoond en ook nog vaak naar terugkeren. De Blonde Tigers hebben ook een YouTube-kanaal, waar ze op vloggen, gekke challenges en q&a video's op doen. Elise en Vita kunnen ontzettend hard om elkaar lachen en dat maakt hun kanaal nou net zo leuk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good