Podcast-tip: Whitney Port in gesprek met make-up guru Charlotte Tilbury over haar beauty imperium

De make-up artist deelt haar beautygeheimen

Whitney Port spreekt Charlotte Tilbury in nieuwe podcast
Whitney Port

We kennen Whitney Port allemaal van de hitserie The Hills en The City (en de reboot The Hills: New Beginnings). Ondertussen is Whitney opgeklommen van mode-stagiaire bij Teen Vogue tot een ware lifestyle blogger, Youtuber en podcast-maker op haar eigen kanaal With Whit. Daar ging de reality ster in gesprek met niemand minder dat beauty guru Charlotte Tilbury, bekend van haar werk als make-up artist en haar gelijknamige beautymerk, die tijdens het gesprek haar make-up geheimen deelt.

Podcast Whitney Port met Charlotte Tilbury

Whitney Port heeft zich sinds haar verschijning op reality-tv ontwikkeld tot een ondernemer met haar eigen platformen op social media. Ook maakt Whitney een podcast waar ze in gesprek gaat met de meest uiteenlopend mensen en ondernemers binnen het gebied van wellness, beauty, lifestyle en mode. Voor deze aflevering wist Whitney haar favoriete make-up guru Charlotte Tilbury te strikken, met wie ze alle ins en outs van de beauty- en make-up-wereld bespreekt.

In de podcast vertelt Charlotte over haar carrière als make-up artist, waar ze twintig jaar lang de make-up deed van alle grote sterren en tevens haar eigen kleuren en crèmes maakte. In 2012 besloot ze haar eigen lijn te lanceren doordat alle personen die ze opmaakte haar vroegen wat haar geheim was voor die speciale glow die ze aan kon brengen. "Iedereen vroeg me welke producten ik gebruikte dat mensen er zo stralend uitzagen. Op dat moment maakte ik eigen crèmes in samenwerking met een lab die enkel ik gebruike en waar niemand de ingrediënten van wist. Op dat moment besloot ik mijn eigen lijn op te zetten."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Charlotte vertelt over haar populaire producten en waarom ze ze bedacht: "Ik wil alleen iets maken als ik het beter kan dan anderen, en als het product daadwerkelijk iets toevoegt. Daarom ben ik heel trots op de producten die we tot nu toe hebben gemaakt, omdat ze allemaal van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Ik raak geïnspireerd door de mensen waarmee ik werk. Ik zie wat ik bij deze persoon nog mis op make-up gebied en dat ga ik dan vervolgens ontwikkelen." Tot slot deelt Charlotte ook de grootste make-up trends voor 2020.

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury is tevens een van de meest populaire make-up merken van het moment, dat velen beroemdheden en modellen als fans kan rekenen. Inmiddels zijn enkele producten ware cult-items geworden, waaronder de iconische kleur pillow talk, die te vinden is in lipsticks- en potloden maar ook oogschaduw en blush. Ook haar Magic Cream - waar het dus allemaal mee begon - is een enorm populair, net zoals de Flawless Filter highlighter.

Je luistert Whitneys gesprek met Charlotte Tilbury via Apple Podcasts, Spotify of Dear Media.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good