Glamour's daghoroscoop: maandag 3 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Weinig energie en moeite met opstaan? Dat ligt niet alleen aan het drukke weekend. Misschien pieker je ergens over of ben je niet helemaal fit. Zorg goed voor jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Als ontspannen en relaxen niet lukt, helpt het misschien om juist flink aan de slag te gaan om zo de overtollige energie en onrust weg te krijgen. Probeer het.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Pas op dat je je niet afreageert op anderen. Jij zit niet helemaal lekker in je vel en je reageert hypergevoelig. Eerlijk is eerlijk: je bent vandaag nogal grillig.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is niet leuk om kritiek te krijgen, maar laat je er niet door afschrikken. Het kan de discussie op gang brengen. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, toch?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Heb je het gevoel dat je maar wat doet en voel je je ongemakkelijk? Misschien heb je gewoon wat meer support, uitleg of aandacht nodig. Ja, daar mag je om vragen!

MAAGD
24 augustus-22 september

Verstand en gevoel strijden vandaag gigantisch. Vermoeiend, maar praat vooral over de dingen die je dwars zitten. Uiteraard zijn de toon en woordkeus erg belangrijk…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij vliegt bijna weg, zó zweverig ben je momenteel. Je verwachtingen zijn erg hoog en je concentratievermogen is juist laag. Wees vandaag extra voorzichtig.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je gedachten en emoties zijn intenser dan gewoonlijk en je wil het naadje van de kous weten. Onzekerheid is killing. Natuurlijk mag je vragen stellen, maar respecteer andermans grenzen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Intuïtief neem je vandaag goede beslissingen over werk en geld. Wordt dit een dag om je spaarrekening weer eens te spekken of laat je het meteen rollen? Up to you.

STEENBOK
22 december-20 januari

De emoties en gebeurtenissen van vandaag brengen je niet uit evenwicht. Je incasseringsvermogen en kracht worden getest, maar jij hebt alles onder controle.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je vindt dat het wat meer om jou mag draaien, dan ís dat zo. Alleen moet je dat zelf aangeven. Of die aanboden hulp accepteren. Of beter voor jezelf opkomen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je moe bent, ga je snaaien. Als je te veel eet, word je moe. Als je moe bent, kost alles te veel energie. Kortom; tijd om die cirkel te doorbreken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good