Glamour's daghoroscoop: dinsdag 4 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Heerlijke dag om eens uitgebreid bij te praten met een vriendin. Het is sowieso een dag waarin contacten en communicatie centraal staan. Druk, maar zo lekker.

STIER
21 april-20 mei

Een mooie dag voor alles wat met geld te maken heeft. Verdienen of uitgeven: het lukt allebei zeer goed. Je talent, ervaring en neus voor buitenkansjes komen bij elkaar.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Eindelijk komt er weer beweging in een situatie die al een tijdje muurvast zat. Maar op de een of andere manier ontbreekt het jou nu aan motivatie of vertrouwen. Wat nu, Tweelingen?

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij luistert vaak naar je gevoel, hoe vreemd en tegenstrijdig het ook lijkt. Op dit moment neem je daar een groot risico mee. Je bent (nog) niet van alle feiten op de hoogte.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een mooie dag om keuzes te maken en ernaar te handelen. Wat heb je nu het nodig? Een date met een vriendin, een avond met je lief of een gesprek met een collega? Jij bepaalt!

MAAGD
24 augustus-22 september

Als mensen je een rotgevoel geven, is dat nooit fijn. Misschien is het beter om je goede bedoelingen voorlopig even te staken en lekker aan jezelf te denken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Focus je vandaag op jezelf en zoek een beetje afleiding. Ga naar de kapper, boek een reis, kook iets lekkers; alles is goed zolang je er plezier aan beleeft.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Soms vallen de puzzelstukjes vanzelf op hun plaats en krijg je antwoorden op een presenteerblaadje aangeboden. Natuurlijk is het prima als je nog niet reageert. Juist goed!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms nemen gesprekken ineens een totaal andere wending. Oei, dit had je niet zien aankomen. Wat helpt? Kalm blijven en zorgen dat je antwoorden krijgt.

STEENBOK
22 december-20 januari

In zakelijk opzicht kan dit een zeer mooie dag worden. Je inspanningen worden beloond en het lijkt dat je nu het groene licht krijgt. Weer een bewijs dat je goed bezig bent!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! Je kaken doen zeer, maar wat krijg je hier veel energie van. Ook al zo fijn: dat lieve gebaar van iemand.

VISSEN
20 februari-20 maart

Voor wat, hoort wat Vissen! Vergeet dat niet als iemand je iets aanbiedt. Geen zin in verplichtingen op een later moment? Bedenk je dan goed voor je op dit aanbod ingaat.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good