Glamour's daghoroscoop: woensdag 5 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als mensen niet naar elkaar luisteren, ontstaan er misverstanden of ruzies. Het lastige is dat jij vandaag de neiging hebt om te horen wat je wil horen en ziet wat je wil zien.

STIER
21 april-20 mei

De sfeer is vandaag gespannen en jij ergert je scheel aan van alles en nog wat. Misschien kun je je mening beter voor je houden, maar of dat lukt, valt te betwijfelen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij en iemand anders zitten totaal niet op elkaars golflengte. Kan altijd gebeuren, maar jij laat je vandaag wel erg makkelijk op de kast jagen. Gun je die ander dat plezier?

KREEFT
22 juni-22 juli

Over geldzaken praten is misschien niet je hobby, maar als je het in je eigen portemonnee voelt, moet je beter voor jezelf opkomen. Niemand anders doet het voor je hè!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Bemoei je vandaag vooral niet met andermans problemen, tenzij het bij je functie hoort. Je hoeft geen partij te trekken en je hoeft ook helemaal niks met drama van anderen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een dag waarop zaken snel uit de hand lopen en stress op de loer ligt. Geen zin in? Hou je dan op de vlakte. Maar het is niet de bedoeling om over je heen te laten lopen!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Maak je niet druk om zaken waaraan je niks (meer) kunt veranderen. Als er een deur dicht gaat, begint er altijd weer iets nieuws. Go with the flow, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De sfeer op het werk is vandaag niet optimaal. Misschien omdat er te veel werk is, misschien omdat klanten of de chef bizar lastig en veeleisend zijn. Morgen weer een dag.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Werk en privé scheiden is vandaag bijna niet te doen! Niet fijn en niet goed voor je humeur. Ben je zo gelukkig dat je ook thuis kunt werken? Goed plan, volgens de sterren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms is het zo lekker dat je je helemaal kunt afsluiten van wat er om je heen gebeurt! Wees blij met dit talent. Focus je vandaag alleen op wat jij belangrijk vindt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Door een gebaar of opmerking leid jij een lastige situatie in goede banen. Je hebt beslist talent voor dit soort dingen, maar het kost helaas ook wel veel energie.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je weet dat het een drukke dag wordt, maar dat het zó hectisch zou worden, had je niet bedacht. Blijf kalm en sluit je af voor dingen (en mensen) die je teveel storen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good