Glamour's daghoroscoop: donderdag 6 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als het in je privéleven op orde is, heb jij aandacht om je op andere zaken te richten. Dan pas lukt het goed om dat doel te bereiken. Werk vandaag aan je (thuis)basis.

STIER
21 april-20 mei

Brainstormen heeft absoluut voordelen; het zorgt ervoor dat je buiten de lijntjes gaat denken en nieuwe invalshoeken creëert. Geef het een kans en laat deze energie stromen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Groot denken mag altijd, maar ook kleine beetjes vooruitgang mag je als een succes zien. Kijk vandaag naar wat je al bereikt hebt en wees trots op jezelf.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het lukt je vandaag uitstekend om je eigen belangen te verdedigen. Anderen begrijpen heel goed hoe belangrijk iets voor jou is. Kom op, spreek het uit!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je zelfvertrouwen is op dit moment niet zoals gewoonlijk en dat kan voelen of je er niet helemaal bij hoort. Voordat je dit gaat geloven: doe je misschien iets te veel je best?

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je het gevoel hebt dat je geen stap vooruit komt, zou je advies kunnen vragen aan een vriend(in). Soms is het verhelderend om de visie van iemand anders te horen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Hard werken voelt goed als je ziet hoe hard je opschiet. Bovendien is het ook wel eens fijn om afleiding te hebben en je aandacht op iets anders te richten.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je mening over iets of iemand lijkt langzaam te veranderen. Jij weet of dit iets positiefs is of juist niet. In het laatste geval: trek niet te snel je conclusies.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Begin de dag eens rustig. Bijvoorbeeld met een korte meditatie of ademoefening. Bewustwording zorgt ervoor dat je steeds rustiger wordt en in balans komt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij kunt wel een stootje verdragen en je vindt het ook geen enkel probleem om een potje te sparren met anderen. Vooral als het professioneel en respectvol gebeurt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je in tijdnood dreigt te komen, stel dan zo snel mogelijk prioriteiten. Handel urgente zaken en verplichtingen eerst af. De rest blijft echt wel liggen tot je tijd hebt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als jij lekker in je vel zit, is dat niet alleen fijn voor jou maar ook voor de mensen in je omgeving. Maak vandaag een prioriteit van jezelf.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good