Glamour's daghoroscoop: vrijdag 7 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Dat knagende gevoel probeert je iets te vertellen. Heb je iets doms gedaan, iets verkeerds gezegd? Ben je iets vergeten? Besteed aandacht aan dit gevoel.

STIER
21 april-20 mei

Het is tijd om ergens een dikke, definitieve streep onder te zetten en iets los te laten. Je bent klaar voor het nieuwe, Stier. Echt waar. Eigenlijk binnen weet je dat ook.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Onrustig op /over je werk is natuurlijk niet fijn, maar het is nog helemaal niet zeker wat de gevolgen voor jou zijn. Misschien valt het allemaal reuze mee, dus: relax.

KREEFT
22 juni-22 juli

De sfeer is gespannen en het lijkt wel of ieder woord verkeerd over komt. Is zwijgen dan beter? Misschien wel, maar alleen als je je houding ook verandert.

LEEUW
23 juli-23 augustus

In je eentje gaat het sneller, maar met anderen kom je verder. Schakel zoveel mogelijk mensen in als je een grote klus hebt. Het scheelt tijd én het wordt nog gezellig ook.

MAAGD
24 augustus-22 september

Teleurgesteld in iets of iemand? Dat is begrijpelijk, maar er komt echt wel een betere kans. Je weet nu hoe het níet moet en daar heb je weer veel van geleerd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ok, je hebt het misschien niet makkelijk op het moment, maar pas op dat je niet te veel zelfmedelijden kweekt. Je bent sterker dan je beseft! Hou vol, het is bijna voorbij.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Woorden maken soms veel stuk. Je kunt eenmaal uitgesproken woorden nooit meer ongezegd maken. Hoe boos je ook bent: denk na voor je spreekt!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hebt er niet vaak last van, maar áls het je overkomt, word je er behoorlijk naar van: jaloezie. Heb je er reden voor? Goed om dat uit te zoeken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Natuurlijk kun je voet bij stuk houden en je hakken in het zand zetten. Maar je schiet er niks mee op. Hup, zet je koppigheid overboord en leg contact.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Stress en vermoeidheid kunnen je vandaag behoorlijk dwarszitten. Het is tijd om de lat wat lager te leggen en beter naar je lichaam te luisteren. Je weet het. Nu nog doen!

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Zo vlak voor het weekend krijg je de kans (lees: moet) om iets af te sluiten. Best jammer, maar aan alles komt een eind. Je kunt hier met een goed gevoel op terugkijken.


[editoriallinks id='5fb87081-ba39-4868-aeda-be337846d9dd'][/editoriallinks

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good