Glamour's daghoroscoop: zondag 9 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zat het maar altijd zo lekker mee als vandaag. Je kunt wel dansen van plezier. En misschien moet je dat ook gewoon doen. Plezier maken. Daar is deze dag perfect voor.

STIER
21 april-20 mei

Je hebt de neiging om te vluchten als dingen je te veel worden. Dat vluchten kan in van alles zijn, maar het is belangrijk dat het je gezondheid niet schaadt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er is van alles besproken, maar nu is het tijd om concrete afspraken te maken. Ook handig om vast te leggen hoe de taken verdeeld worden. Scheelt massa’s tijd.

KREEFT
22 juni-22 juli

Over geldzaken kun jij je behoorlijk opwinden. Niet omdat je gierig bent, maar omdat je het zonde vindt om het over de balk te gooien. Het is het thema van de dag.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De volle maan vandaag maakt alles groter dan het in werkelijkheid is. Laat dingen eerst tot rust komen voor je een rigoureuze beslissing neemt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Veel mensen maken zich druk, maar jij fietst er vandaag lekker tussendoor en je bemoeit je niet met de drama’s van anderen. Tenminste; dat is het plan…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voordat je je zo enorm uitslooft voor iemand anders; weet je zeker dat het wordt gewaardeerd? Je kunt ook te snel klaar staan met je hulp…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Ga je sporten of blijf je thuis? Ga je iets voor je werk/studie doen, of moet je eigenlijk hoognodig iets in huis doen? Het kan allebei als je je tijd een beetje goed verdeelt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms moet je een idee loslaten, maar dat betekent niet dat er geen andere opties zijn. Komt er een mooie buitenkans voorbij, is het belangrijk om snel te reageren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hoeft het niet eens te zijn met anderen. Jij vraagt ook niet aan anderen wat je moet doen, toch? Je mening voor je houden is soms zo ontzettend fijn…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je wil graag aandacht en indruk maken, maar op het moment dat je het krijgt, wordt het ongemakkelijk. Ja, de vraag is in hoeverre je een echt commitment durft aan te gaam.

VISSEN
20 februari-20 maart

Voordat je anderen iets belooft, moet je eerst wat zaken op een rijtje zetten. Het is inderdaad lastig om te moeten kiezen tussen je verstand en je gevoel, maar het gaat lukken,


[editoriallinks id='6144e2dd-cf6d-43bb-b35c-2b26624a76cb'][/editoriallinks

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good