Jij bent de baas! Glamour's maart issue heeft een BLANCO cover

Laat je creativiteit de vrije loop en win een Balenciaga-tas!

Glamour's maart issue 2020
Glamour

Glamour's gloednieuwe nummer is extra bijzonder en dat zie je gelijk: de cover van het maart issue is - naast het welbekende Glamour-logo - compleet blanco. Nee, dat hebben we niet gedaan omdat we deze maand even geen inspiratie hadden. In tegendeel.

Blanco cover

Iedere maand bepaalt de Glamourredactie wat er op de cover verschijnt, maar eigenlijk willen we ook wel eens weten wat jij op de cover wil zien. "Diversiteit en inclusiviteit zijn belangrijke topics voor Glamour. Wij zijn ons ervan bewust dat het beeld dat wij schetsen bijdraagt aan de beeldvorming van veel jonge vrouwen," legt hoofdredacteur Anke de Jong uit. "We proberen iedere keer weer covers te maken die belangrijke thema's aansnijden, een discussie op gang brengen of waarvan we bij Glamour vinden dat je er meer over moet weten."

Bij het eerste nummer van 2020 het jij het voor het zeggen: welk model, welke beautytrend, welke look, welke teksten en welke kleuren wil jij zien? Leef je uit, ga aan de slag met stickers en afbeeldingen (die je in Glamour vindt), gebruik verf, make-up, stof, pindakaas, kaarsvet, whatever you like. Jij bent de baas.

Win een Balenciaga tas!

Je kunt deze maand je creativiteit de vrije loop laten voor jezelf, maar je kunt er ook iets mee winnen. De coolste, verrassendste, meest inspirerende cover wint een gloednieuwe Balenciaga-bag! Bekijk hier de spelvoorwaarden om mee te doen met de cover ontwerp-winactie.

Nu in Glamour

Behalve de bijzondere DIY-cover vind je in het maart issue nog veel meer leuks: we delen de laatste out of the box modetrends, spreken vier Nederlandse mannen over hun eigenzinnige stijl, hebben het over de struggle die duurzaamheid heet en stellen vragen aan Game of Thrones-actrice Emilia Clarke. En dat is nog lang niet alles. De nieuwste Glamour is nu te koop, of bekijk de abonnement-opties.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good