Estafette vlog: een dag uit het leven van Robbert Rodenburg

"Het leven is een feestje, maar je moet zelf de pizza bestellen"

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende mensen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: influencer, acteur en presentator Robbert Rodenburg.

24 uur met Robbert Rodenburg

De dag begint lekker… Robbert verslaapt zich voor zijn sportsessie samen met Rijk Hofman. Na een stevige box-sessie, drinkt Robbert een gezonde matcha-smoothie, om zijn goede gedrag van die ochtend nog even door te zetten. Later in de middag gaat hij de studio in met Anna Nooshin om een aantal viral Tiktok’s na te maken. ’s Avonds komt Robberts vriend/reisgenoot Daan Hoogervorst op bezoek voor een gezellige pizzadate… het sporten moet immers gecompenseerd worden.

Wie is Robbert Rodenburg?

De 21-jarige Robbert Rodenburg is influencer, acteur en presentator. Robberts liefde voor acteren begon al op jonge leeftijd, als kind ging hij helemaal op in de toneelstukjes die hij thuis en op school opvoerde. Zijn ouders vonden dat hij hier iets mee moest doen en schreven hem in bij een toneelgroep, hij kreeg hierdoor gastrollen in ‘Brugklas’ en ‘Dokters’ en was te zien in de hitserie 'Spangas.' Intussen heeft Robbert ook een groot bereik op sociale media weten te bemachtigen. Vooral op Instagram plaatst hij veel foto's in samenwerking met nationale en internationale merken. Ook op YouTube deed hij een poging tot vloggen, maar hij kwam er al snel achter dat dát niet echt z'n ding was "veel te ongemakkelijk," vond hij. Gelukkig wilde hij voor ons een keer een uitzondering maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good