Meld je aan: Deze snackbar matcht Valentijnsdates op basis van je favo snack

Nog geen date, én altijd trek in een kipcorn? Je hebt niks te verliezen

Frikandel speciaal
annick vanderschelden photographyGetty Images

In minder beschaafde tijden zouden we er oorlogen om kunnen starten: een frikandel speciaal met curry? Óf met ketchup? Is het friet of is het patat? Er zijn twee kampen ontstaan die zo verdeeld zijn als de Montagues en Capulets. En we weten allemaal hoe dat verhaal afliep. Snackbarketen Bram Ladage snapt dat je beter in je eigen kamp kan daten, en matcht jou op Valentijnsdag aan een potentiële partner, gebaseerd op je favoriete snack en je favoriete sausje.

Valentijnsdag bij Bram Ladage

Op Snacknieuws lazen we dat Bram Ladage een ware date night gaat organiseren op Valentijnsdag, voor iedereen die zijn passie voor snacks wil delen. Heb jij op 14 februari nog geen plannen, meld je dan hier aan. Het is belangrijk dat je die vrijdagavond om 18.00 op het Zuidplein in Rotterdam aanwezig kan zijn. Bij de aanmelding krijg je een vragenlijst, waarin onder meer gevraagd wordt welke saus je bij je frietpatat eet, en wat je favo snack is. Als je zo de liefde van je leven niet vindt, weten wij het ook niet meer.

Dubbel prijs

But wait, there's more! Bram Ladage gunt je dan niet alleen liefde, maar ook hete snacks. Als jij en je date elkaar écht leuk vinden besluiten op een tweede date te willen gaan, krijgen jullie een tegoedbon om bij Bram te besteden op die date. Stappen jullie binnen vijf jaar in het huwelijksbootje? Dan betaalt Bram de bruiloft! Oftewel, je hebt niets te verliezen. We're rooting for you.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good