Glamour's daghoroscoop: dinsdag 11 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Probeer het vandaag eens wat minder moeilijk te maken en span je niet te veel in als dat niet strikt noodzakelijk is. Alsof je niet genoeg onder druk staat…

STIER
21 april-20 mei

Om een écht goede start te kunnen maken, is het belangrijk om in ieder geval een doel voor ogen te hebben. Dan komt die verandering waarnaar je zo snakt vanzelf.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je met je hoofd in de wolken loopt, zie je belangrijke details makkelijk over het hoofd. Sommige fouten op het werk kun je maar beter voorkomen. Concentreer je!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je reageert vandaag behoorlijk fel, maar word je eigenlijk wel aangevallen door anderen? Waarschijnlijk vat je het te negatief op. Verwar goede raad niet met kritiek, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Wees tevreden met wat je hebt en/of wat je al hebt bereikt. Ook al denk je dat je niet hard vooruitkomt; als je volhoudt bereik je je doel beslist.

MAAGD
24 augustus-22 september

Op het eerste gezicht lijkt iets misschien tegen te zitten, maar als je de tijd neemt om de situatie rustig te bekijken, valt het heel erg mee. Kijk eens hoeveel lichtpuntjes er zijn!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vandaag is zo’n dag waarop het beter is om bepaalde geheimen voor je te houden. Focus jij je gewoon op je eigen zaken en doe maar net of je nergens van weet.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Jij laat je eigenlijk nooit met een kluitje in het riet sturen en vandaag krijg je bewijs hoe belangrijk het is om op te letten en kritisch te zijn. Scherp blijven, loont.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het algemeen belang is soms belangrijker dan het individuele belang. Zeker niet altijd makkelijk, maar als je je vandaag aanpast, levert je dat toch veel op.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent je gewicht in goud waard want je geeft zelfs in de meest uitdagende situaties geen krimp. Nu alleen nog leren om een compliment daarover te accepteren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ben je niet iets te argwanend over de bedoelingen van anderen? Op dit moment slaat de balans misschien snel door naar de negatieve kant. Geef mensen (nog) een kans!

VISSEN
20 februari-20 maart

Uitdagende situaties zorgen voor verwarrende gevoelens. Je zelfvertrouwen is vandaag niet op z’n best. Hierdoor twijfel je waarschijnlijk net iets te veel aan jezelf.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good