Glamour's daghoroscoop: woensdag 12 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Alles wordt vandaag groot beleefd, gezegd en gedaan. Je hebt het gevoel dat alles lukt en alles mag. Of je nou verstandige keuzes maakt, is een ander verhaal.

STIER
21 april-20 mei

Met sommige mensen heb je zo’n goede klik, dat jullie slechts een blik of een half woord nodig hebben om te communiceren. Dit talent blijkt vandaag extra waardevol te zijn.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Niets is permanent en alles is altijd in beweging. Je toekomst wordt ineens een stukje duidelijker. Wat is het fijn als je nieuwe mogelijkheden ziet of krijgt!

KREEFT
22 juni-22 juli

Maak je niet zo druk over de mening van anderen. Als jij weet dat je goed bezig bent, hard werkt, integer en eerlijk bent, weet je alles wat je moet weten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Met een positieve, vriendelijke instelling kom je vandaag ver. Het moet lukken om de samenwerking met anderen nóg beter te maken. Jij gaat ervoor!

MAAGD
24 augustus-22 september

Ook jij geeft wel eens te veel geld uit. Niks mis mee, maar een miskoop is om ziek van te worden. Vergelijk prijzen en controleer of er niks mankeert aan je aankopen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een perfecte dag om te genieten van de liefde. Single? Dat wil niet zeggen dat je niet kunt genieten van de liefde. Ook vriendschappen vallen onder deze noemer!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je je te veel ergert aan anderen, let je te veel op hen. Richt je aandacht naar binnen en geef negatieve gedachten geen toegang. Probeer het; het werkt namelijk echt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Op een doordeweekse dag de bloemetjes buiten zetten? Tja, ook al is het niet de bedoeling, soms overkomt het je gewoon. De gevolgen merk je morgen ongetwijfeld…

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent het misschien totaal niet eens met de beslissing van hogerhand, maar je verandert er niks aan. Onthoud dat het in de praktijk vaak best meevalt, dus wacht af.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Er is een verschil tussen oprechte belangstelling en pure nieuwsgierigheid. Je hoeft inderdaad geen antwoord te geven als het laatste van toepassing is. Stel je grenzen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is vandaag uitermate belangrijk om op tijd aan de slag te gaan. Schuif het niet voor je uit en probeer wat meer structuur aan te brengen. Het scheelt massa’s stress.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good