Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

De Stier kan financiële voorspoed verwachten

Tarotkaarten sfeerbeeld
Getty Images

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Ster

Ram, trekt deze week De Ster. Dat is een kaart van heling en rust. Maar hij staat ook voor lang gekoesterde wensen, die nu eindelijk uit kunnen komen. Verlang jij met alles wat je hebt en bent, naar die echte soulmate, die trouw, lief, leuk en knap is, maar kom je alleen maar slijmerige kikkers tegen, die met hun modderpootjes op je hart stampen? Vrees niet, er is iets heel moois naar je onderweg.

Stier: Pentakels 8

Stieren hebben deze week de Pentakels Acht. Dat is de kaart van meesterschap en financiele voorspoed. Misschien heb je het gevoel dat je dagelijkse buffelen niets oplevert, maar stiekem ben je echt iets moois aan het neerzetten voor jezelf. Andere mensen, zien je arbeid ethos en waarderen dat echt van een afstandje. Het kan niet lang duren, dat daar ook financiele meevallers tegenover komen te staan.

Tweelingen: Bekers 3

Lieve Tweeling, jij trekt Bekers Drie deze week. Dat is een kaart van voorspoed, feest en lol maken. Er is echt iets te vieren en dat doe je met vriendinnen of gelijkgestemde. Hoe zalig dat je eventjes van je succes kunt genieten deze week. Heb jij je succes en overwinning nog niet mogen ontvangen. Let de aankomende week dan goed op.

Kreeft: Bekers Aas

Hoera voor de Kreeft! Jij bent deze week de allergrootste bofkont, want je trekt de Bekers Aas en dat is de hoogste kaart uit het deck. Het betekent dat je emotioneel een inzicht of ontmoeting hebt, waar je mega gelukkig van wordt. ‘Your cups run over’ van liefde en geluk. Hoe mooi kan het leven zijn. Nou zo mooi dus en het is allemaal voor jou. Zalig toch. En met het voorjaarzonnetje erbij, kan jou febr maand niet meer stuk!

Leeuw: De Dwaas

Als Leeuw trek je De Dwaas. Dat betekent in de Tarot niet dat je dom bent, maar dat je onbevangen aan een nieuw avontuur gaat beginnen. Je bent klaar om al het oude achter je te laten en helemaal opnieuw te beginnen. En dat kan op allerlei verschillende vlakken zijn zoals een relatie, werk, liefde of zelfs verhuizen. En als je echt een PUUR sang Dwaas hebt getrokken, kan alles ook nog eens tegelijk veranderen. In ieder geval heel veel plezier met je nieuwe leven.

Maagd: De Zegenwagen

Allerliefste Maagd, jij trekt De Zegenwagen en die betekent succes. Wat wel heel belangrijk is voorafgaand aan dat succes, is dat je je hoofd en hart op één lijn houdt. Als je de balans tussen je hoofd en hart weet te bewaren, dan zal het leven je belonen. Maar als je te emotioneel een beslissing neemt of alleen maar met je ratio naar je uitdagingen kijkt, dan verlies je het evenwicht en ook het succes. Let goed op jezelf deze week en zorg voor een echt diep evenwicht in jezelf.

Weegschaal: Aas van Pentakels

De Weegschaal heeft deze week één van de hoogste kaarten uit het deck: de Aas van Pentakles. Ga er maar eens rustig voor zitten, sluit je ogen en koop groot in bij het universum. Die vakantie waar je zo aan toe bent of die droombaan die je net gespot hebt. De Aas van Pentakles kondigt succesvolle tijden aan. Zowel financieel als in het werk. Het is als het ware een zegen in je leven en je hoeft daar gek genoeg niets voor te doen. Je krijgt het gewoon in je schoot geworpen. Maar ga nu niet alles afwegen, Weegschaal. Ontvang het en geniet ervan!

Schorpioen: Kracht

Schorpioen, jij trekt deze tweede week van februari de kaart Kracht. De vrouw temt het beest. Je denkt misschien: “Oh, nee, ik heb helemaal niets met dieren” of “Alsof ik daar tijd voor heb”! Dat hoeft ook niet. De kaart vraagt je je kracht aan te spreken om je beest, je emoties te temmen. En niet door deuren in te trappen of stoeptegels ergens doorheen te keilen, maar met zachtheid en in balans. Dus tel bij je eerstvolgende ruzie tot tien voordat je ontploft. Je kunt het ook anders aanpakken.

Boogschutter: De Duivel

Schrik niet, Boogschutter, jij trekt De Duivel. Nee, dat is niet eng! Het is een prachtige kaart: de kaart van de illusie. Je denkt dat iets je in zijn greep houdt, maar dat is niet zo! Je kunt alles per direct loslaten. Hoe mooi is dat?! Waar sus je jezelf mee in slaap? Denk daar eens goed over na? Netflix, excessief veel sporten of schoenen kopen bij Zalando. Weet dat je nergens aan vast zit. Met je positieve instelling en je drang naar vrijheid heb jij, lieve Boogschutter, zeker de kracht iets te veranderen.

Steenbok: Koning van Zwaarden

Hallo Steenbok. Jij trekt voor deze week de Koning van Zwaarden. Dit is de kaart van het verstand. Je kent vast wel het gezegde “eerst zien dan geloven”. Wat als je dat eens omdraait in “eerst geloven, dan zien”? Ga eens na wat je allemaal denkt. Geloof je zelf dat jouw plannen mogelijk zijn of heb je er stiekem toch een heel hard hoofd in? Dan wordt het tijd dat je je negatieve gedachten omgooit. Zet je zonnebril op en zoek de eerste de beste ijssalon op. Dan gaat het je zeker lukken, lieve steenbok.

Waterman: Twee van Pentakels

De Twee van Pentakels is voor de Waterman. Ik zeg: beweging! De Pentakel Twee wil je laten zien dat alles in beweging is. ‘Het leven is als fietsen, om in balans te blijven moet je blijven bewegen’, zei de wijze Albert Einstein eerder al. De kaart geeft je deze week de kracht om grootse zaken te bereiken. Je wildste dromen kunnen werkelijkheid worden als jij ervoor gaat. Trek je huispak uit en neem je leven in eigen handen. Je verdient het!

Vissen: Rad van Fortuin

Vissen, het Rad van Fortuin draait deze week voor jou. Ben jij nog steeds aan het treuzelen om die ene grote beslissing te nemen? Het kan zijn dat je denkt: ‘holy shit, alles verandert om mij heen, maar wil ik dat wel?' De kaart zegt dat alles voor je klaar ligt om de nieuwe weg in te slaan, actie te ondernemen en wensen te leven. Bedenk dan dat het leven je altijd daar brengt waar je moet zijn. Het universum praat tegen je, lieve Vis.

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good