Vlog: een dag uit het leven van Chelsey Weimar

In één vlog van Düsseldorf, naar Amsterdam, naar Portugal, terug naar Amsterdam en door naar Parijs.

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende vrouwen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: model Chelsey Weimar.

Chelsey start haar vlog in het Duitse Düsseldorf, waar ze een exclusief kijkje geeft op de set, tijdens een shoot voor The Girl Who, een super cool online merk; check hier onder één van de toffe beelden van de shoot.

Dat een topmodel geen seconde stil zit, wordt in deze video heel duidelijk; binnen minder dan een week reist Chelsey van Düsseldorf, naar Amsterdam, naar Portugal, terug naar Amsterdam en door naar Parijs. In Parijs heeft ze een shoot voor het fashionlabel Karin Millen, een hele toffe buiten-shoot, maar ook heel koud! ’s Avonds wordt ze verrast door onverwacht bezoek van haar vriendje Julian.

Over Chelsey Weimar

Op vijftienjarige leeftijd won Chelsey het modellen programma The Face. Het gouden ticket, voor een glansrijke modellencarrière. Chelsey heeft campagnes en klussen in de wacht gesleept voor grote modemerken en ze stond recent op de cover van ELLE. Een paar jaar geleden gingen er geruchten rond dat het Nederlandse model zou daten met Leonardo DiCaprio, maar er is sinds kort bekend dat ze stapelverliefd is op Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good