Glamour's daghoroscoop: donderdag 13 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zo’n dag waarop alles kan en alles lukt. Maar niet alleen omdat het aan jou ligt! De inzet en hulp van anderen zorgt voor dat gouden randje aan deze dag.

STIER
21 april-20 mei

Valentijn.. doe je het wel of doe je het niet? Is het niet te commercieel of te cheesy? Staat het stom als je het doet? Hak die knoop gewoon door joh.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Leuke ideeën verdienen het om ze uit te voeren, Tweelingen. Hoezo geen tijd? Iedereen is druk, maar dat wil niet zeggen dat er geen tijd voor is. Het is een keuze….

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent vandaag goed gefocust en je schiet lekker op. Vooral als je de tijd en ruimte krijgt om even flink gas te geven. Is thuiswerken een optie? Doen!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je voelt het goed aan, Leeuw. Dus spreek jezelf uit, lucht je hart, zeg wat je voelt, zet die stap en neem het initiatief. Je gevoel is loepzuiver, dus daar kun je op vertrouwen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Soms lijkt het inderdaad of het gras groener is bij anderen. Je weet dat het niet zo is, maar het is wel een rotgevoel. Jaloezie is een slechte raadgever, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een vriend(in) staat voor je klaar, dus je hóeft helemaal niet zo moeilijk te doen. Accepteer die hulp, halveer de tijd die je ermee kwijt bent en hou tijd over. Win-win!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Altijd fijn als je merkt dat je iets kunt loslaten. Als er een last van je schouders valt, komt dat soms gewoon door jouzelf. Goed bezig, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een goede communicatie is vandaag belangrijk. Neem daarom de touwtjes in handen en begin dat gesprek. Met de juiste toon en goede argumenten, overtuig je iemand van jouw standpunt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent vandaag niet in het allerbeste humeur, maar als anderen jou een beetje met rust laten, hoeft niemand daar iets van te merken. Je zelfbeheersing wordt op de proef gesteld.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Positief nieuws is áltijd welkom en vandaag mag je daar op rekenen. Als het zo meezit ben jij ook bereid om dat extra stapje te zetten. Hou dat goede gevoel vast!

VISSEN
20 februari-20 maart

Je zegt het één, maar je voelt iets ander. Maak het jezelf niet zo moeilijk en zeg gewoon als je het ergens niet mee eens bent of als je aandacht of hulp nodig hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good