Glamour's daghoroscoop: vrijdag 14 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De sfeer is vandaag intens. Niet alleen bij jou, maar ook anderen staan onder druk. Daar mag je iets van vinden, maar of je daar iet van moet zeggen, is een ander verhaal.

STIER
21 april-20 mei

Kans op emotionele uitbarstingen en botsingen. Bij jou, maar ook bij anderen. Goed om de hele dag voor ogen te houden dat iedereen vandaag lichtgeraakt is.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij hebt goed in de gaten hoe een situatie in elkaar steekt en jouw mening, inzicht en ervaring zorgen ervoor dat dingen (weer) op hun pootjes terecht komen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hoeft je mening vandaag niet voor je te houden, Kreeft. Als jij iets wil weten of iets wil bespreken, maak daar dan werk van. Je hebt antwoorden nodig.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kunt ook te veel je best doen, Leeuw. Als jouw inspanningen of aanbod niet wordt geaccepteerd, ligt dat niet alleen aan jou. Verspil je energie niet .

MAAGD
24 augustus-22 september

Inderdaad een mooie dag voor de liefde en natuurlijk wil jij deze Valentijnsdag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Heb je nog niets geregeld? Het kan nog!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Oeps, sommige situaties verlopen heel anders dan je had bedacht. Niet erg als je snel kunt schakelen en je emoties onder controle kunt houden. Niet? Ook geen ramp.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als de verwachtingen te hoog zijn, veroorzaakt dat veel spanning. Wat er ook gebeurt; blijf relativeren en verlies vooral je gevoel voor humor niet.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Vaak blijven sommige vervelende situaties maar een rol spelen. Het was al tijd om iets af te sluiten, maar nu ben jij er ook klaar voor. Let it go!

STEENBOK
22 december-20 januari

Geen zin in de problemen anderen? Begrijpelijk! Je bent niet verplicht om naar klaagverhalen te luisteren. Vind je dat lastig? Overschakelen naar een ander onderwerp werkt ook.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Veel mensen staan vandaag onder druk en ook jij reageert misschien bot, ongeduldig of heftig. Kan gebeuren, maar vergeet niet om je excuses te maken als dat wenselijk is.

VISSEN
20 februari-20 maart

Iemand probeert je iets duidelijk te maken. Het gebeurt misschien heel subtiel, dus let goed op. Sowieso is het handig om vandaag een beetje tactvol te reageren. En goed te luisteren…This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good