Glamour's daghoroscoop: maandag 17 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Een goed begin is het halve werk. Vandaag begin je aan een nieuwe cyclus en je krijgt de kans om jezelf te bewijzen op je werk. Geef je ambities en kennis de ruimte!

STIER
21 april-20 mei

Als je er met logisch denken niet uit komt, geeft je intuïtie je duidelijke signalen. Durf je hier je beslissingen op te nemen? Het lijkt er op dat je er klaar voor bent.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Twijfels maken je onzeker en door het bericht dat je krijgt, wordt het moeilijk(er) om een knoop door te hakken. Onthoud dat niet alles is wat het lijkt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Trek je niet zoveel aan van de mening van anderen. Er wordt van alles geroepen, maar uiteindelijk komt er van de meeste dingen niets terecht.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Voor liefde en vriendschap heb je veel over. Vandaag kun je er zelfs door in tijdnood komen. Maar ja, jij laat iemand niet zitten als je ziet dat hulp of een luisterend oor belangrijk zijn.

MAAGD
24 augustus-22 september

Iemand stelt je behoorlijk teleur en dat wil je dit persoon duidelijk maken. Je mag hem/haar inderdaad aanspreken, maar verwacht er niet te veel van. Niet iedereen kan sorry zeggen….

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Het is wel duidelijk waar jij met je gedachten bent: bij de liefde. Als je een bepaald onderwerp wil bespreken (of uitspreken), is daar vandaag gelegenheid voor.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Ook al heb je gelijk; de manier waarop je spreekt, bepaalt of mensen naar je willen luisteren. Pas op dat je zaken niet te veel overdrijft. Dan komt je boodschap ook wel over.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je hebt hoge verwachtingen, maar vandaag kunnen sommige zaken totaal anders verlopen dan je verwacht. Frustrerend, maar dit is een typisch gevalletje overmacht.

STEENBOK
22 december-20 januari

Hangt er iets tussen jou en je partner of een collega? Kleine irritaties verdwijnen vanzelf, maar als de spanning oploopt, is het goed om zaken uit te spreken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Met sommige mensen heb je bijna telepathisch contact en over anderen kun je een sterk ‘voorgevoel’ hebben. Goed om dit eens wat meer aandacht te geven.

VISSEN
20 februari-20 maart

Continue van mening veranderen is zeer vermoeiend en het wekt irritaties op. Mercurius staat retrograde en veroorzaakt chaos, maar jij kunt natuurlijk heldere (en haalbare!) afspraken maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good