Glamour's daghoroscoop: dinsdag 18 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je was al enorm gefocust op dat ene doel, maar de komende dagen ga je zelfs nog een tandje bijzetten. Als je deze flow kunt vasthouden, verzet je massa’s werk.

STIER
21 april-20 mei

Nog meer spanningen en stress kun je er op dit moment niet bij hebben. Sluit je af voor dingen die te veel energie kosten en focus je op jezelf.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Op je werk loopt niet alles naar wens en jij bent een van de mensen die daar het meest last van heeft. Concentreer je en let op details. Fouten zijn namelijk snel gemaakt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Belangrijk is dat je vandaag je grenzen stelt en geen extra werk op je schouders neemt. Als je iets moet afronden, steek daar dan al je energie in.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je nou een terugkijkt op de afgelopen weken, heb je aardig wat bereikt. Natuurlijk valt er nog veel te doen, maar je loopt zelfs voor op schema. Hoe fijn is dat!

MAAGD
24 augustus-22 september

Wachten duurt zo ontzettend lang als je een bericht verwacht. Eerlijk gezegd is het niet zeker of je vandaag duidelijkheid krijgt. Hou er maar rekening mee dat het nog te vroeg is…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Spontane acties zijn vaak leuk, maar op dit moment loop je kans dat plannen niet doorgaan omdat er al andere afspraken zijn. Iemand verrassen? Check even of het uitkomt.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Er komt weer beweging in een situatie die al een tijdje muurvast zat. Belangrijk is om geen oude koeien uit de sloot te halen. Doen? Vooruitkijken en rustig beginnen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Begin de dag goed en voer dat ene plan uit. Nu initiatief nemen levert je op een later moment nog meer voordeel op. Dit is een dag om de touwtjes in handen te nemen!

STEENBOK
22 december-20 januari

In de loop van de dag wordt duidelijk dat anderen iets van je verwachten. Nee, je hoeft niet meteen in de houding te springen. Wel is het handig om snel op mails en appjes te reageren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Mensen willen best iets voor je doen, maar het wordt niet op een presenteerblaadje bezorgd. Als jij duidelijke vragen stelt, krijg je ook duidelijke antwoorden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Soms is het helemaal niet verkeerd om te doen of je neus bloedt. Bemoei je niet met de problemen van anderen. Je moet namelijk zelf iets afronden en haast is geboden.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good