Glamour's daghoroscoop: woensdag 19 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Besteed vandaag tijd aan dingen die écht belangrijk voor je zijn. Misschien is het gevolg dat je minder tijd hebt voor anderen, maar dat is op dit moment een feit.

STIER
21 april-20 mei

Het duurt weliswaar nog een tijd voor je vakantie hebt, maar waarom zou je niet vast kijken of je een reisje kunt boeken? Aanstaand weekend even weg is ook een fijne optie.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als dingen niet naar wens gaan, is het tijd voor een andere aanpak. Het heeft weinig zin om het telkens op dezelfde manier te doen. Probeer eens een andere tactiek.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is lief dat je anderen tegemoet komt en helpt, maar wordt het wel echt gewaardeerd? Wat zou er gebeuren als je vandaag eens niet alles oplost en regelt?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is nooit verkeerd om vragen te stellen en naar je gevoel te luisteren. Als je ergens geen goed gevoel over hebt, is dat een reden om dat helder te krijgen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Veel onzekerheid verdwijnt als je meer informatie hebt. Verdiep je in de materie waarover je meer wil weten. Zo kom je straks ook veel sterker uit de strijd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je lijkt vandaag niet in je allerbeste humeur, dus ontwijk situaties die dit gevoel versterken. Zoek een uitlaatklep. Jezelf uitleven in de sportschool is een prima optie.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er wordt vandaag veel gezegd en er vallen soms pittige woorden. Jij kiest voor een rechtstreekse benadering, maar je schiet je doel voorbij als je te hard bent.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een uitstekende dag om aan je financiën te werken. Ook shoppen moet vandaag lukken, want zo’n buitenkansje als vandaag voorbij komt, krijg je niet iedere dag.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is een feit dat je vandaag op je strepen staat, maar jij weet precies waarom. Luisteren naar de mening van anderen is handig, want je hebt niet over alles gelijk.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Er zijn van die dagen dat je niet vooruit te branden bent en alles extra veel energie kost. Vandaag lijkt zo’n dag en het advies is: luister naar je lichaam.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er is vandaag veel contact met vrienden. Leuk, maar dat iemand je zo claimt, is minder aangenaam. Wees vriendelijk, maar duidelijk. Anders wordt het alleen maar lastiger.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie