Glamour's daghoroscoop: donderdag 20 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er hangt spanning in de lucht en vandaag loopt iedereen op z’n tenen. Het is geen goed moment om je hart een flink te luchten. Train je zelfbeheersing.

STIER
21 april-20 mei

Zijn er dingen die je dwars zitten? Er komt zelfs aan jouw eindeloze geduld wel eens een eind. Tijd om je grenzen te stellen. Je weet bij wie…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Horen, zien en zwijgen. Dat lijkt op dit moment de beste strategie. Al was het alleen maar omdat je op dit moment niet weet hoe een situatie echt in elkaar steekt.

KREEFT
22 juni-22 juli

De sfeer tussen jou en iemand anders lijkt behoorlijk gespannen. Als de ander (of jij) daar nu niet over wil praten, is dat prima. Neem in dat geval een beetje afstand van de situatie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het liefst zou je ergens duidelijkheid krijgen, maar op dit moment moet je het vooral doen met vage toezeggingen. Reken jezelf niet rijk. Een voorzichtige houding werkt in je voordeel.

MAAGD
24 augustus-22 september

Van sommige mensen krijg je totaal geen hoogte en dat kost veel energie. Niet iedereen is het waard om je zo druk over te maken. Denk wat meer aan jezelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je lijkt behoorlijk gespannen en dat is precies de reden waarom je ineens uit je slof schiet als dingen anders lopen. Kan gebeuren, maar leg de schuld niet bij anderen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Natuurlijk mag je een sterke mening hebben, maar je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn. Laat de dag niet verpesten door een vervelende opmerking van iemand.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je doelgerichte instelling bezorgt je vandaag veel goeds en het moet lukken om die ene taak succesvol af te ronden. Concentreer je en ga ervoor. Dan wordt dit jouw dag!

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms ben je te streng voor jezelf. Waarom moet alles zo perfect? Waarom moet het nú? Je maakt het jezelf lastiger dan nodig is. Wees wat liever voor jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je die hardnekkige gedachtes niet kunt loslaten, moet je er misschien met iemand over praten. Best eng om over hele persoonlijke dingen te praten, maar het helpt wel!

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is helemaal niet erg als je niet goed uit je woorden komt. Probeer het gewoon nog een keer. Lukt dat niet? Zeg dan dat je er later op terug komt. Ook dat is prima!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good