Glamour's daghoroscoop: vrijdag 21 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Deze dag is perfect om hard te werken en veel klussen af te maken. Waarschijnlijk heb je vanavond nog genoeg energie om het weekend in te luiden met vrienden.

STIER
21 april-20 mei

Genieten krijgt voorrang. Je weet waar dat in jouw geval vaak op uitdraait, maar je ‘moet’ ontladen. Je leeft inderdaad maar één keer. `toch is een béétje discipline vandaag wel handig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Dubbelcheck je agenda voor je de kantoordeuren achter je dichtgooit en weekend gaat vieren. De kans is groot dat je iets belangrijks vergeet. Haast is vandaag je grootste struikelblok.

KREEFT
22 juni-22 juli

De sfeer kan ineens omslaan. Zelfs voor jou is dat even wennen, want het gebeurt totaal onverwacht. Trek het je niet persoonlijk aan, het waait vanzelf over.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Doe vandaag waar jij behoefte aan hebt en annuleer desnoods een afspraak als dat beter voelt. Aan energie heb je momenteel geen overvloed en je bent niet topfit. Uitrusten dus!

MAAGD
24 augustus-22 september

Ook al hoop je nog zo vurig op een doorbraak; je kunt het nu niet forceren. En als je het toch doet, is de kans groot dat je een onverstandige beslissing neemt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voor de liefde heb je alles over, maar je komt hierdoor misschien in de problemen als je andere verplichtingen of afspraken negeert. Belofte maakt schuld, Weegschaal…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hoeft het niet met anderen eens te zijn, als je maar naar een oplossing zoekt. Het kan vandaag geen kwaad om je te verplaatsen in de situatie van anderen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

De edele kunst van het smijten met geld is vandaag aan jou besteed. Maar je hebt het verdiend en het is inderdaad een goede investering. Geniet ervan, Boogschutter!

STEENBOK
22 december-20 januari

Het valt inderdaad niet mee om een compromis te sluiten, maar voor op de lange termijn lijkt dit toch de beste optie. Denk vooruit, denk groot en laat je emoties erbuiten.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je betrekt sommige dingen te veel op jezelf en daardoor voelt alles veel intenser dan de bedoeling is. Vergeet niet dat je vooral de emoties van anderen oppikt.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe een situatie in elkaar steekt. En als dat gebeurt, is je geduld is meteen op. Begrijpelijk, Vissen. Tijd om je grenzen te stellen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good