Glamour's daghoroscoop: zondag 16 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Jij popelt om aan iets nieuws te beginnen. Dat kan met je werk te maken hebben, maar je wil indruk maken. Alles valt of staat met een goede voorbereiding. Dubbelcheck het.

STIER
21 april-20 mei

De dag eindigt zoals jij het graag ziet: gezellig, met lekker eten en goed gezelschap. Dat het een beetje te laat wordt, neem je voor lief. Dit soort dagen koester je.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Slim om de mening van anderen mee te nemen in je beslissing, maar je mag/moet ook aan jezelf denken. Door je te veel op te offeren word je echt niet gelukkiger.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het weekend is weer veel te snel voorbij en je hebt niet alles kunnen doen. Als je een bepaald persoon niet wéér wil mislopen, is het goed om nu een afspraak te maken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het moet vandaag lukken om een compromis te sluiten. Aan jou zal het niet liggen. Dat heb je al vaker bewezen, maar nu krijg jij weer eens je zin. Fijn toch!?

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je niet lekker in je vel zit of ergens van baalt, ligt dat misschien aan jouw torenhoge verwachtingen. Het enige wat je kunt veranderen, is je kijk op dingen….

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een heerlijke dag om op pad of om een reisje uit te zoeken. Waarom niet? Het is altijd leuk om ergens naar uit te kijken. Verheug je op een fijne, gezellige avond.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Prima dag om je met je financiën aan de slag te gaan en orde op zaken te stellen. Sluis ook wat naar je spaarrekening, want dan kom je weer een stapje dichter bij je doel.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Bereid je voor op de drukke periode die voor je ligt. Jij weet of er nog iets moet gebeuren. Niet? Geniet dan vooral van je vrije dag en verwen jezelf.

STEENBOK
22 december-20 januari

Waar dwalen je gedachten toch telkens heen? Jij weet wat hiermee wordt bedoeld. Soms is het belangrijk om voet bij stuk te houden en sterk te zijn. Geef niet op!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wilde je uitslapen? Dat moet lukken, tenzij je vroeg je bed uit wordt getrommeld met een verrassing. Superlief! Laat het maar over je heen komen. Het wordt een fijne dag.

VISSEN
20 februari-20 maart

Iets doen voor anderen is prima, maar dingen tegen je zin in doen omdat je onder druk wordt gezet? Een absolute no-go. Als iets niet goed voelt: niet doen!


[editoriallinks id='6144e2dd-cf6d-43bb-b35c-2b26624a76cb'][/editoriallinks

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good