Glamour's daghoroscoop: zaterdag 22 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Sommige dingen zijn frustrerend, maar dat komt voor een deel ook door jouw ongeduld. Als de tijd niet rijp is, is de tijd niet rijp. Dit is momenteel de rode draad.

STIER
21 april-20 mei

Als je geen verplichtingen hebt dit weekend, waarom geef je dan niet toe aan die impuls? Je krijgt bovendien energie en inspiratie als je de sleur doorbreekt. Win-win.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Hoe harder je over een situatie nadenkt, hoe moeilijker en ingewikkelder het lijkt te worden. Het slaat dan makkelijk door in piekeren. Lucht je hart bij iemand die je kunt vertrouwen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zit je niet lekker in je vel? Dan is het tijd om daar iets aan te doen! Ga naar de sportschool, bel een vriendin of ga naar buiten. Dat helpt beslist, maar je moet jezelf een zetje geven.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Er moet vandaag veel gebeuren en de tijd gaat sneller dan je dacht. Skip desnoods een paar dingen van je planning en maak het jezelf wat makkelijker. Geen mens die het opvalt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je te veel kijkt naar dingen die er níet zijn, mis je een heleboel dingen die wel goed gaan. Misschien ben je iets te kritisch…Vergelijk jouw situatie niet met die van anderen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Nog geen plannen voor vandaag? Het is zonde om niets met je vrije zaterdag te doen. Verras je lief/familielid of vriendin met een spontaan voorstel. Zo creëer je geluk!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Vriendelijkheid die niet gemeend is, schiet z’n doel voorbij. Dat geldt ook voor opmerkingen die in het verkeerde keelgat schieten. Geduld, Schorpioen. Geduld.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het boeit je niet wat anderen van je denken en dat geeft al een gevoel van bevrijding. Je eigen gang gaan, voelde lange tijd niet zo goed als nu. Hou dat gevoel vast!

STEENBOK
22 december-20 januari

Voor jou is het misschien vanzelfsprekend, maar niet iedereen is zo sterk en moedig als jij. Of je het nu wil of niet; jij bent de aangewezen persoon om de touwtjes in handen te nemen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je laat je vandaag door niks en niemand tegenhouden. Op voorwaarde dat je een plan hebt. In ieder geval ben je niet in de mood om je tijd te verspillen aan vervelende taken en/of mensen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Goed plan om oude, achterhaalde verwachtingen over iets/iemand los te laten. Het voelt als een enorme bevrijding als je een nieuwe weg inslaat. De keus is aan jou!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good