Glamour's daghoroscoop: zondag 23 februari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Sommige mensen stellen je uithoudingsvermogen op de proef. Bedenk maar dat het je vormt en in shape brengt. Geef de moed niet op. Zonder wrijving geen glans!

STIER
21 april-20 mei

Een mooie dag om stil te staan bij je eigen behoeftes. Jij bent veranderd en je hebt ook behoefte aan nieuwe uitdagingen. Je kunt en wil niet meer terug naar het verleden!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je zaken wil bespreken, is vandaag een prima moment. Het is misschien lastig om de juiste woorden te vinden, maar het lukt je wel om de boodschap over te brengen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zeg wat je op je hart hebt en vraag ook om heldere antwoorden. Laat je niet met een kluitje in het riet sturen, Kreeft. Vandaag ga je hoe dan ook een situatie openbreken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is niet erg om van gedachten te veranderen of aanpassingen door te voeren. Dat onbestemde gevoel dat je al een tijdje had, had hiermee al die tijd te maken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een beetje zelfreflectie en zelfspot zorgen ervoor dat je beter kunt omgaan met de (verwarrende) emoties die je ervaart. Relax, het stof daalt vanzelf neer.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is nergens voor nodig om je eigen wensen en behoeftes minder belangrijk te maken dan die van anderen. Kom op; spreek jezelf uit en laat een aantal irritaties daardoor verdwijnen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Wie niet waagt, wie niet wint. Zelfs als je actie geen effect heeft, kun je trots zijn op jezelf. Als het op lef tonen aankomt, neem jij het heft in handen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is nooit te laat om te veranderen en als het lijkt of een oude situatie weer opspeelt, kun je daar nu op een andere manier mee omgaan als je wil. Over persoonlijke groei gesproken!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt niet om jezelf heen en het is de bedoeling om je kracht in te zetten. Natuurlijk mag je rekening houden met anderen, maar jezelf laten tegenhouden is niet ok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je geduld met iets/iemand raakt op en je moet op je tong bijten om niet heel duidelijk te maken hoe jij erover denkt. Toch is het slimmer om te zwijgen en erboven te staan.

VISSEN
20 februari-20 maart

Zonde om je vrije dag te verspillen aan (huishoudelijke) taken, maar bepaalde dingen kun je echt niet meer voor je uitschuiven. Fijn: antwoord op een belangrijke kwestie.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good